Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Legyen törpepincserem?

Legyen törpepincserem?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
ne-.-
2010. júl. 20. 17:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, vegyél egyet egy nagyon jó tenyészötől, és add nekem a kutyát!
2010. júl. 20. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek mi értelme? -.-

Ez attol függ hogy tudnád e rendesen gondozni vinned e sokat sétálni stb....

2010. júl. 20. 18:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Legyen!
2010. júl. 20. 18:04
 5/9 A kérdező kommentje:
akkor ugy kérdezem ti tartanátok törpepincsert? csak ugy nem engedte beirni a kérdést..
2010. júl. 20. 18:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ;az időtől,a pénztől,amit rá tudsz szánni,a kutyás tapasztalattól.Törpe pincser első kutyának nem való!Nekünk 16 évig volt,tudom,milyen.Végtelenül intelligens kutya(a mi drága kiskutyánk értelemben egy border collie-t felülmúlt;legalább harminc szónak ismerte a jelentését!)de ha nem nevelik elég következetesen(ami alatt soha nem fizikai erőszakot értünk!!),igencsak megnehezülhet vele az élet.Csak kutyás tapasztalattal,hozzáértéssel ajánlhatom,mert igencsak erős akaratú kutyus,könnyebben válik falkavezérré,mint sok más kutya:)
2010. júl. 20. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem. nem tudom miért, annyira unszimpatikusak ezek a kutyák, olyan kis hisztis vakarékok, ha már öleb, inkább valami szőrös. Kinézetre se szeretem őket, a szőrös ölebeket se, de akkor már inkább vmi bochon, csak ne törpepincser.Azok olyan rusnyák.
2010. júl. 21. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:
A mi kis pincserünk a világ legszebb kiskutyája volt:'(Sok kutyát láttam már,de egynek nem volt olyan(és tán a világon sincs,minden elfogultság nélkül-mások is mondták!)gyönyörű stopja és pofikája,mint ennek a kis drágának,aki minden volt,csak vakarék nem.Oké,relatív,kinek mi tetszik,de én azért nem szólnám le,pláne úgy,hogy még az életben sem láttál élőben(talán)pláne nem éltél le vele közel két évtizedet...(előzőnek)
2010. júl. 21. 13:17
 9/9 A kérdező kommentje:
na 3 napja van pincserem és imádom annyira okos állat és egyáltalán nem vakarék. :) nem bántam meg h őt választottam.
2010. júl. 23. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!