Legyen törpepincserem?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 17:56
2/9 anonim válasza:
Igen, vegyél egyet egy nagyon jó tenyészötől, és add nekem a kutyát!
3/9 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi értelme? -.-
Ez attol függ hogy tudnád e rendesen gondozni vinned e sokat sétálni stb....
5/9 A kérdező kommentje:
akkor ugy kérdezem ti tartanátok törpepincsert? csak ugy nem engedte beirni a kérdést..
2010. júl. 20. 18:10
6/9 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ;az időtől,a pénztől,amit rá tudsz szánni,a kutyás tapasztalattól.Törpe pincser első kutyának nem való!Nekünk 16 évig volt,tudom,milyen.Végtelenül intelligens kutya(a mi drága kiskutyánk értelemben egy border collie-t felülmúlt;legalább harminc szónak ismerte a jelentését!)de ha nem nevelik elég következetesen(ami alatt soha nem fizikai erőszakot értünk!!),igencsak megnehezülhet vele az élet.Csak kutyás tapasztalattal,hozzáértéssel ajánlhatom,mert igencsak erős akaratú kutyus,könnyebben válik falkavezérré,mint sok más kutya:)
7/9 anonim válasza:
Nem. nem tudom miért, annyira unszimpatikusak ezek a kutyák, olyan kis hisztis vakarékok, ha már öleb, inkább valami szőrös. Kinézetre se szeretem őket, a szőrös ölebeket se, de akkor már inkább vmi bochon, csak ne törpepincser.Azok olyan rusnyák.
8/9 anonim válasza:
A mi kis pincserünk a világ legszebb kiskutyája volt:'(Sok kutyát láttam már,de egynek nem volt olyan(és tán a világon sincs,minden elfogultság nélkül-mások is mondták!)gyönyörű stopja és pofikája,mint ennek a kis drágának,aki minden volt,csak vakarék nem.Oké,relatív,kinek mi tetszik,de én azért nem szólnám le,pláne úgy,hogy még az életben sem láttál élőben(talán)pláne nem éltél le vele közel két évtizedet...(előzőnek)
9/9 A kérdező kommentje:
na 3 napja van pincserem és imádom annyira okos állat és egyáltalán nem vakarék. :) nem bántam meg h őt választottam.
2010. júl. 23. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!