Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lesz ettől baja a kutyámnak?

Lesz ettől baja a kutyámnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma voltam venni a 4 hónapos Kuvaszomnak Royal canin tápot.

Csak veletlen elnéztem és Royal Canin Giant Junior tápot vettem amire az van írva hogy 8honapos kortól. És 15kgos. :((

2019. dec. 23. 18:23
 1/6 A kérdező kommentje:
A tàp 15kg-os visszavinni nem tudom . Mert nincs meg a blokk
2019. dec. 23. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Baja nem lesz. De ha jót akarsz a kutyádnak, nem royal canint adsz neki, hanem minőségi tápot.
2019. dec. 23. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Valószínűleg nagy baj nem lesz, max ha gondolod, kis vízzel vagy kefírrel stb puhítsd meg neki. Bár ez a fajta jó szívós, szóval ezt sem muszáj.

Amúgy nem rossz tápok, csak túl vannak árazva.

2019. dec. 23. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
#2 mi baj a RC tápokkal? Mindenhol írják hogy az rossz de indokolni senki nem tud. komolyan kérdezem.
2019. dec. 24. 01:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj a RC tápokkal, hogy túl van nyomva. Pl.: 5 éves labradorom kapta egy ideig és nőlt tőle! A kifejlett kutya tovább nőlt. Nem egészséges, hogy ennyivel többre kényszeritik a kutya testét. Nem jó neki +5 centi. Kölyökkortól kezdve gondolom még több változást hoz.
2019. dec. 24. 07:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ár/érték aránya borzalmas. Ennyiért normális tápot adnak. A vizet kb. azonnal beszívja. Nem egy tartalmas táp, tele van kukoricával, de a tényleges hústartalma sehol sem olvasható. Az sem utolsó adat, hogy kutyatáp teszteken 8-9. helyeken végez a royal canin, a PEDIGREE UTÁN!! A royal canin csak egy márka, ismeri mindenki, úgyhogy “jó lesz az”. Amikor meglett a kutyám, én is szemeztem vele. A boltban kérdeztem az eladót, hogy akkor ugye ez jó táp? A válasza: “hát sok jobbat tudok ennél ajánlani, a royal caninnak csak a gyógytápját szokták ajánlani az orvosok”.

2019. dec. 24. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!