Lesz ettől baja a kutyámnak?
Sziasztok!
Ma voltam venni a 4 hónapos Kuvaszomnak Royal canin tápot.
Csak veletlen elnéztem és Royal Canin Giant Junior tápot vettem amire az van írva hogy 8honapos kortól. És 15kgos. :((
Valószínűleg nagy baj nem lesz, max ha gondolod, kis vízzel vagy kefírrel stb puhítsd meg neki. Bár ez a fajta jó szívós, szóval ezt sem muszáj.
Amúgy nem rossz tápok, csak túl vannak árazva.
Az ár/érték aránya borzalmas. Ennyiért normális tápot adnak. A vizet kb. azonnal beszívja. Nem egy tartalmas táp, tele van kukoricával, de a tényleges hústartalma sehol sem olvasható. Az sem utolsó adat, hogy kutyatáp teszteken 8-9. helyeken végez a royal canin, a PEDIGREE UTÁN!! A royal canin csak egy márka, ismeri mindenki, úgyhogy “jó lesz az”. Amikor meglett a kutyám, én is szemeztem vele. A boltban kérdeztem az eladót, hogy akkor ugye ez jó táp? A válasza: “hát sok jobbat tudok ennél ajánlani, a royal caninnak csak a gyógytápját szokták ajánlani az orvosok”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!