Kistestű kutya néha szökkenve fut az baj?
Figyelt kérdés
Az állatorvos azt mondta, hogy nem és sok ilyen kutya van meg át is vizsgáltattam. Csak mondom megkerdem2019. dec. 23. 17:20
1/5 anonim válasza:
Akkor volt röntgen is meg minden, néztek csípőt?
Ha igen és nem találtak semmit akkor nincs baja.
2/5 A kérdező kommentje:
Röntgen par honapja volt. Ma is atnyomkodta mindenét
2019. dec. 23. 17:26
3/5 A kérdező kommentje:
Na elvittem megnézettem egy másik orvossal is. Annyi volt csak a "baj", hogy egy párat a két hátsó lábával egyszerre ugorva futott. Hát mit ad Isten amire oda értem a rendelőbe vagy 3 ember mondta (1 állatorvos, meg 2 állatorvos asszisztens), hogy az ő kutyája is csinál ilyet de szinte minden kistestű kutyus. Megcsavargatta a lábait és azt mondta ő is, hogy semmi baja ha gond lenne felsírt volna és nem viszi röntgenre feleslegesen sugároztatni. Meg ha ilyen baja lenne az komplexebb lenne.
2019. dec. 23. 20:47
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt is megkérdeztem az sincs neki. Akkor a lábai is máshogy állnának és már kölyök korában is lett volna gond. Minden kutya szokott így futni. Szóval köszönöm az eddigi válaszokat.
2019. dec. 24. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!