Golden retriever különbségek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék golden retriever kutyát, de sok olyat látok, aminek hosszú, vékonyabb az orra. Régen a szomszédunknak volt egy goldija, neki viszont rövidebb, és tömörebb orra volt, na én pont olyat szeretnék, de sajnos már elköltöztek, nem tudom felvenni velük a kapcsolatot. Az ilyen fajtán belüli különbségek mitől függnek? Van valami nevük? Google nem a barátom...2019. dec. 22. 22:18
1/4 anonim válasza:
Aminek hosszú, vékonyabb orra van, az labrador. A goldennek van rövidebb orra.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, a labradort ismerem, de szoktam látni olyan golden retrievereket, amiknek róka - szerű (máshogy nem tudom megfogalmazni) az orra. Nem az a tömött rövid.
2019. dec. 22. 22:39
3/4 anonim válasza:
A szukáknak vékonyabb, a kanoknak tömzsibb fejük van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen! Tehát elég sok szuka golden retrievert láttam. Már azt gondoltam, hogy esetleg nem tiszta vérvonalúak, és van bennük valami más. Amúgy meg golden retrieverek, csak mintha az orruk nem lenne goldi :)
2019. dec. 22. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!