Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mely fajták "túl barátságosak"...

Mely fajták "túl barátságosak" idegenekhez is?

Figyelt kérdés

Hallottam, vannak olyan kutyák, akik a betörőt is beengedik, és körbeugrálják, játszanának vele, amig kipakolják a házat. Nem szeretnék "ennyire barátságos" kutyát.

Azt hallottam a vizslák ilyenek.

Melyik fajtákra jellemző ez a magatartás?

2010. júl. 20. 13:16
1 2
 11/13 anonim válasza:

Az angol cocker nemannyira. Nekem is az van, nem túl barátságos az idegenekkel...

A golden retrieverk viszint kimondottan túl bartáságosak. De majdnem midnen fajnánál vannak olyan kutyák, akik "túl barátságosak", természet kérdése.

2011. szept. 12. 19:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Labrador, Golden retrriver, Vizslák, Ponter, Spánielek, ölebek, foxterrier, uszkárok az óriás kivételével, álltalában a terrierek, meg ehez hasonlú kutyák
2011. szept. 12. 20:28
 13/13 anonim válasza:
én a Boston Terriert javaslom :) nkekem is van és nagyon barátságos az idegennekkel ! Boxerral ne próbálkozz XD
2011. szept. 12. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!