Igaz hogy van hipoallergén kutya?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 10:38
2/8 anonim válasza:
IM-be olvastad? :D
amúgy nem hiszem. ugyanúgy belemennek a bacik a szőrébe.
3/8 anonim válasza:
Igen vannak. De az ember nem a kutyaszőrre allergiás, hanem az elhalt bőrre. Mivel abban van olyan anyag ami kiválthat allergiás reakciót. De vannak olyan kutyafajták amiknek a szőre az emberi hajra hasonlít és folyamatosan nöl. Ilyen pl.: a Bichon Frise
5/8 anonim válasza:
Az uszkár 100% a tesóm allergiás a kutyaszőrre de az uszinktól semmi baja!
6/8 anonim válasza:
Igen, a havanese kutya hipoallergén/antiallergén. Én is allergiás vagyok, nagyon sok mindenre, beleértve az állatszőrre is, és nekem havanese-m van mert nem okoz és nem jön ki az allergiám. Nagyon ajánlom, és a gyerekeimmel is jól kijön :)
7/8 anonim válasza:
nem, nem igaz! nincs hipoallergén kutya csak olyan ami nem váltja ki az allergiát, de NEM nevezhetőek hipoallergénnek. amúgy igen a bichon fajták, uszkár stb ezek közé tartozik
(állatorvos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!