Hova tegyem a kutyat ivartalanitas utan?
Egy eves, nagytestu kutyamat ivartalanitani fogjuk januarban.
A macskam ivartalanitva volt, igy tudom, hogy utana meleg helyen kell lennie az allatnak legalabb egy napig. En sajnos nem tudom hazba behozni a kutyat. Kinti, futheto epulrtunk csak egy nyarikonyha van, de oda ertelemszeruen nem tudjuk berakni.
Tudnatok erre valamilyen megoldast?
30 nm-en elu k egy amstaffal belvarosi lakasban. Soha nem raknam ki,ha lenne kertem. Most is szetdarabolt vmit,mer meg fiatal,de testileg mar nagy .
Ha nem lenne kutyam,azt mondanam,h nalam lehet 1-2 nap a kutyad. Bar ivartalanitas utan amyam kutyajan 12 napig volt galler.
Kan vagy szuka a kutya?
Nekem szuka kutyám ivartalanították, én őt majd egy hétig nem engedtem ki a házból, mert óva intettek ez esetleges fertőzésektől. Szukáknak komolyabb a műtét és a seb is. Nem csak a meleg miatt. Kanoknál egyszerűbb.
Nálunk nem kellett gallér és belső varratot kapott.
A nyári konyhában miért nem lehet? Nekem nem értelemszerű a dolog.
1. Nem vagyok a haverod, soha nem is kerülnék kapcsolatba egy olyan emberrel, mint te.
2. Mit gondolsz, az égből lepottyan neki egy "hely"? Vagy mi a f@@@szomra vársz, haver?
Kan kutya
A nyarikonyhaban meg azert nem lehet bent, mert kicsi. Illetve a kutyanak hullik a szore, mi meg ott fozunk.
15#
Mivan, a mondandod vegere osszebaratkoztunk?xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!