Ez a kutyatáp mennyire jó? 30 kg keverék kutyusnak lenne.
Lupo Sensitive 20/8
Analitikai összetevők
Összetevők:
Burgonyaliszt 36%, szárított csirkehús (őrölt) 29%, paszternák (szárított, őrölt), cukorrépapép, máriatövismag 5%, hidegen sajtolt növényi olajkeverék 4,5% (lenolaj, repceolaj, borágó olaj), tengeri alga-liszt, lazacolaj 1,5%, szárított tőzeg kivonat 1,5%, szárított cikória 1,5%, ásványföld 1%, szárított csalánlevelek 1%, szárított gyermekláncfű 1%, szárított yucca schidigera.
Fogyókúráztatod?
36% burgonyaliszt?
29 % , ami hasonlít a húsra .
Nem magában eszi amúgy, kap főtt csirkét, tojást, vagy Optimanova konzervet mellé.
Skótjuhász jellegű és méretű kan, de akkora szőre van, hogy nehéz eldönteni a szőrétől, hogy milyen az alkata, én nem érzem se vékonynak, se kövérnek. Olyan pont ideálisnak tűnik. A szőre gyönyörű, fényes.
De néha attól félek, nem e vékony kicsit, agyalok a tápváltáson.
A kérdést nem jól írtam ki, nem lenne, hanem ezt eszi 6 hónapja + amit leírtam.
És nem tudom nem kellene e váltani, honnan tudhatom?
Az a táp, ahol az összetevők között első helyen nem valamilyen húsféle (vagy legalább húsalapú fehérje) szerepel, az biztosan nem jó. Én ezt mondanám fő elvnek választásnál.
Aztán utána még lehet válogatni ár-érték arányban, hogy friss hús, szárított, aprólék, húsliszt, vagy ilyen-olyan hidrolizált fehérjék, miből áll össze a táp fehérjetartalma, nyilván ez alapján is van jobb rosszabb.
Ne adj lisztet meg kruplit a kutyanak. Attol lesz izuleti fajdalma!!!
A tapok mind gabonasok. Nagyon karosak. Egyuk kutyanknak sincs izuleti fajdalma meg fogkoves foga vagy rossz foga a nyerskoszttol(barf). Soha nem betegek.
Ez a táp 100% gabona mentes, illetve Wolf of Wildernesst is szoktunk venni, hol ezt, hol azt, az is elvileg 100% gabona mentes.
Mind a kettő 100% GMO free, ebben sem látok gabonát, nem tudom mire gondolsz utolsó. Pont figyeltem erre, hogy csak gabonamentes tápot kapjon.
Gondolom a burgonyára gondoltál, de a burgonya amúgy nem gabona. Most így ez témától függetlenül írom csak :D
Van még itthon Wolf of Wilderness Wild Hills- Kacsa
Ennek ezek az összetevői, ebben is van amúgy burgonya.
Akkor gondolom ez sem túl jó.
Egy fajtára akarok beállni.
Összetevők:
Csirkehús (41 %), burgonyadarabok (szárított), kacsafehérje (10 %, szárított), szárnyasfehérje (10 %, részben szárított és hidrolizált), szárított répaszelet (cukormentesített), lenmag, szárnyaszsír, sörélesztő (szárított), nátrium-klorid, mono-kalcium-foszfát, tojás (szárított), erdei gyümölcsök (0,3 %, szárított: áfonya, ribiszke, málna, bodzabogyó), gyógynövények (0,2 %, szárított: fekete üröm, orbáncfű, csalánlevelek, kamilla, cickafark, martilapu, pitypanggyökér), élesztőkivonat (szárított, = 0,2 % béta-glükán és mannán-oligo-szacharidok), alma (szárított), cikória-inulin (0,1 %), lazacolaj, napraforgóolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!