Főtt, füstölt csülök csontot adhatok a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Még van rajta egy jó adag hús, és bőrke, szerintetek odaadhatom neki, vagy inkább felejtős?2019. dec. 9. 14:38
11/14 anonim válasza:
Lehet adni csülök csontot, csak nem sokat.
12/14 anonim válasza:
Nyugodtan adhatod,hús meg csont.A vadonban élő kutyák,farkasok,nyersen eszik a húst.Ez a fő táplálékuk.
13/14 anonim válasza:
Én világ életemben odadatam a kutyáimnak a csontot. És egynek sem lett semmi baja, mondjuk nekem mindig is kutyáim és nem csivava meg hasonszőrű kis mitugràsz ölebeim voltak. Ha megvan tanítva neki, hogy ésszel egyen ne habzsoljon nem lesz semmi baja. Sőt én még volt, hogy a körömpörkölt csontjából is adtam neki, qzt viszont tényleg csak darabonként. Nyugi gondolom örült neki :).
14/14 anonim válasza:
Nekem egyszer barfot nagyon ellenző állatorvos mondta, hogy ő nyers csirkefarhátat sose adna a kutyájának, de a főtt sertéscsonttal nincs baj, az fogtisztításra nagyon jó. Ettől függetlenül azért sok állatorvos etetési tanácsait illetve elég szkeptikus tudok lenni.
Én egyébként erre a célra nyers marha ritkacsontot szoktam neki venni (amúgy barfozunk), 20kg a kutya, de csak a térdízületet tudja leszedni róla, időtöltésnek nem rossz, de más haszna nem nagyon van.
Viszont ha amúgy nem kell a kutyádnak ne erőltesd, a sótartalom miatt én is aggódnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!