Ez jo név lenne a csivavámnak?
Az a helyzet hogy lesz egy csivavám és szerintetek jo az a név neki hogy RUBI nem a sorozat után hanem a kedvenc ékkő után de szeretem a sorozatot és lehet hogy sokan azt fogják gondolni hogy csak azért szeretném ezt a nevet.
Szerintetek jo név lesz? 1 hét mulva lesz a csivavám és már vettem neki egy nyakörvet ami fehér és egy piros rubin szerű kép van benne :D ezért szeretném a véleményeteket jo név lesz neki, vagy akkor mondnaátok egyedi lány csivavának neveket ?! előre is köszönöm pusszancs :D
Jó név, csak azt nem értem miért baj ha valaki azt hiszi hogy a sorozat után nevezed el?
De tudod mit? Ne válaszolj, mert igazából nem érdekel, csak költői kérdés volt.
Szerintem nagyon szép kis néév :)
nyugiban lehet Rubi a neve ;)
Mert az anyukáma azt mondta hogy ez csak divatbol mert láttam a sorozatot érted?! és a környezetemben mindenki tudja hogy imádom a sorozatot...
De egy b.nőm tudja hogy már 4 éve szeretnék csivát de most engedhettem meg magamnak mert a nagyimtol kapott pénzből most jött ki a 110 ezer forint huh... szoval ezért gondoltam megkérdezem köszi a választ azért meg mindenkinek köszi ha azért tudtok egyedi nevet akkor irjatok puszi
Nyugodtan adhatod a Ruby nevet a kutyusodnak.Te fogod szólítani így majd'20 évig, hozzád fog rohanni, ha kimondod:Ruby.
Jó egészséget a kutyának és a tulajdonosának!
Sosem hallottam ilyen sorozatról.
Szóval nem mindenki fogja azt hinni.
Egyébként meg nem mindegy? Az öreg kutyám Tequila volt. Mindenki azt hitte, hogy szeretem, pedig sosem ittam olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!