Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez jo név lenne a csivavámnak?

Ez jo név lenne a csivavámnak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy lesz egy csivavám és szerintetek jo az a név neki hogy RUBI nem a sorozat után hanem a kedvenc ékkő után de szeretem a sorozatot és lehet hogy sokan azt fogják gondolni hogy csak azért szeretném ezt a nevet.

Szerintetek jo név lesz? 1 hét mulva lesz a csivavám és már vettem neki egy nyakörvet ami fehér és egy piros rubin szerű kép van benne :D ezért szeretném a véleményeteket jo név lesz neki, vagy akkor mondnaátok egyedi lány csivavának neveket ?! előre is köszönöm pusszancs :D

2010. júl. 19. 19:20
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
bocsi a hibákért ...:D a többi válaszomban is tuti lesz mert félre ütöm a billt xD
2010. júl. 19. 20:02
 12/35 anonim ***** válasza:

Jó név, csak azt nem értem miért baj ha valaki azt hiszi hogy a sorozat után nevezed el?

De tudod mit? Ne válaszolj, mert igazából nem érdekel, csak költői kérdés volt.

2010. júl. 19. 20:13
 13/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép kis néév :)

nyugiban lehet Rubi a neve ;)

2010. júl. 19. 20:28
 14/35 A kérdező kommentje:

Mert az anyukáma azt mondta hogy ez csak divatbol mert láttam a sorozatot érted?! és a környezetemben mindenki tudja hogy imádom a sorozatot...

De egy b.nőm tudja hogy már 4 éve szeretnék csivát de most engedhettem meg magamnak mert a nagyimtol kapott pénzből most jött ki a 110 ezer forint huh... szoval ezért gondoltam megkérdezem köszi a választ azért meg mindenkinek köszi ha azért tudtok egyedi nevet akkor irjatok puszi

2010. júl. 19. 20:33
 15/35 anonim ***** válasza:
Rubi helyett legyen Rubint, akkor tuti nem keverik össze.
2010. júl. 19. 20:48
 16/35 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik ez a név, akkor halgass a szívedre.
2010. júl. 19. 20:48
 17/35 anonim ***** válasza:
Én sosem hallottam erről a sorozatról pedig nézek tv-t. Amúgy meg ne törődj vele. Az én kutyáimra meg mindig azt hiszik hogy fiúk a mert a nevük fiús.. Szerintem normális név, add neki nyugodtan.
2010. júl. 19. 20:50
 18/35 anonim válasza:
100%
Szerintem cuki név egy csivavának. ^^ Nagyon aranyos. :) És ne érdekeljen, hogy ki mit gondol: a tiéd lesz, te nevezed el. Senki sem maga választja a saját nevét, és akinek nem tetszik a másiké, k*pja be. Nem az övé, hanem a tiéd. Tiéd lesz a kutyus, és nem másé. Ha neked tetszik ez a név - akárhonnan is van - add neki azt!
2010. júl. 19. 20:59
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan adhatod a Ruby nevet a kutyusodnak.Te fogod szólítani így majd'20 évig, hozzád fog rohanni, ha kimondod:Ruby.

Jó egészséget a kutyának és a tulajdonosának!

2010. júl. 19. 21:02
 20/35 Akiteki ***** válasza:

Sosem hallottam ilyen sorozatról.

Szóval nem mindenki fogja azt hinni.

Egyébként meg nem mindegy? Az öreg kutyám Tequila volt. Mindenki azt hitte, hogy szeretem, pedig sosem ittam olyat.

2010. júl. 19. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!