Mekkora egy törpe tacskó "szélessége?
Figyelt kérdés
a törpetacsi tulajokhoz szólna a kérdésem,mien "széles a kutyusotok nem a fajétől a farkáig ,hanem azzal merőlegesen a melkasánál, bocsi ha hülyén fogalmazok,de máshogy nem tudom leírni azért kéne mert lesz egy törpetacsim és nemtudom hogy ki fog e férni a kerítésen,mert ha igen akkor szerelek rá rácsot.
a válaszokat előre is köszönöm
2019. dec. 4. 14:14
11/13 A kérdező kommentje:
napi 2szer lesz sétáltatva 30perceg nem nem az udvaron lesz bennt lesz de ha akar akkor bármikor ki meg be jöhet (kivéve éjszaka) mert akkor nagyon hodeg van mivel nagy az udvarunk nem szeretném azt csinálni hogy ki akar menni én meg nem engedem tehág szerintetek kifér akkor bizony jöhet a rács
2019. dec. 4. 19:07
12/13 anonim válasza:
Tacskóm van. Egy dologról biztosíthatlak: mindenhova ki és befér, minden alá-mögé befér. A lakást is érdemes felkészíteni, nem csak a kerítést. Illetve sétálhatsz vele órákon keresztül is, a tacskó vadászkutya. Ösztönénél fogva szökős fajta. Szívesen elindul egyedül is sétálni.
13/13 anonim válasza:
Dehogy szökős. Csak azok amelyek neveletlenek, illetve, amelyekkel nincs eleget foglalkozva. Tekintve, hogy egy élénk vadászkutya, ezért nem elég neki pár perc lityilötyi. 1-2 30 perces seta. Az nekik pont semmi.
Az enyém pl a sarkamból nem megy el soha, csak akkor kell pórázra tenni, ha olyan területen vagyok, ahol kötelező, szóval ja. Nem szökős fajta, csak ti vagytok b@lf@@@szok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!