Hogy vedekezzek a támadó kutya ellen?
Habzo szaju allatvedok ne itt eljek ki magukat,koszi!
Kerekparral jarok dolgozni,es van egy kis korcs kutya,ami mindig kiszokik az utra,az arokbol lesbol tamadja a biciklst,autost.
Multkor is ugatva szaladt a biciklim utan,en hatrafordlva probaltam elzavarni,kozben jott szembol egy kocsi.Szerencsere lehuzodott kicsit,mert latta,h mi van.Nagyon szuk utcarol van szo.Nem lett baj halistennek.
Mar tobbszor lett figyelmeztetve a gazdaja,de semmi.
Miért írnának ide állatvédők? Mellesleg még mindig nincs állatvédelem magyarországon, csak kutya védelem!
Én a paprika sprét ajánlom, én is akarok venni mert erdőben sok az idióta kutyás akik póráz nélkül járatják kedvenceiket csoda, hogy még nem lett támadás a hírekben.
1. Ismerve a GyK közösségét,azért írtam...:) Mert ált.ban nem a kérdésre válaszolnak,hanem elkezdik fújni, hogy szegény kutya stb.Én is szeretem a kutyákat...
Hol érdemes venni, rendelni paprika sprayt, jó árban?
Jegyzőhöz fordulj írásban, tértivevényes levélben.
Ezenkívül: rúgd fel, vagy paprikaspray, vagy ultrahangos kutyariasztó - vagy mind egyszerre.
Az ultrahangos riasztó semmit sem ér, első körben én is azt vettem, nem akartam bántani szerencsétlen kutyákat, elég nekik a barom gazdájuk. Ez a fajta egyáltalán nem riasztja a kutyákat, csalódottságomban a végén már minden kutyával kipróbáltam - párszor volt, hogy ha megnyomtam a "riasztó" gombját, rámnézett a kutya, semmi más nem történt.
Paprikasprayt vegyél, és tartsd kézközelben, hogy ha jön a kutya, ne kelljen keresgélni. Arra figyelj, hogy mielőtt használod vegyél nagy levegőt, megnyomod a gombját aztán eltekersz. Neten ezer és egy helyen lehet kapni.
Oké, köszi.
Gondolkodtam uh.os kutyariasztón is..de az is olyan lehet, mint az egér, és szúnyogriasztó kb semmit se ér.
Vannak állataim, kutyát is tartok, de azért az általad jellemzett kutyának a gazdáját én is felelőtlennek tartom.
Milyen figyelmeztetést kapott a gazdája? Járókelőktől vagy hatóság ment ki hozzá?
Létezik kutyariasztó, olyan is, ami spray, olyan is, aminek hangja van, valami ilyet szerezz be, keresd fel a legközelebbi gyepit, menhelyet, írjatok a jegyzőnek.
Egy ismerősöm párjának a kutyáját udvarról kiszökő kutyák támadták meg, csak mert pont arra volt dolguk, az ismerősömék kutyusát sürgősen orvoshoz kellett vinni az eset után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!