Hogyan kérjem meg a szüleimet hogy lehessen egy kutyám?
Oszt mibű tartanád el őtet?
- doki
- zabányi való
- csipsz
- ebadó
- ...
Meg ki takarít maj utána, anyude?
Oszt suli alatt, ki viszi ki fosatnyi?
De ha a szüleid nem szeretik akkor úgy se lehet.
Amúgy a 4 macska is elég egy házhoz, minek több még.
Ráadásul lehet hogy megölnék egymást, mert azér tudjuk, kutya macska barátság.
100.000 forint még nem elég egy tacskóra. Minimum 150ezer forint tenyésztőtől nem szaporítótól.
Ha tovább tanulsz ki gondozza majd a kutyát?
A nagykutyaval setalj. Otthon mutasd be az agyatlan szuleid ek,h setaltok.
A szuleid undoritoak,h nem biznak benned. Ez itt a fo problema. A bizalom hianya.
Miert nem jon el veled egyikuk megnezni,amikor setalsz a nagy kutyaddal??? Meg ez i mar nem akarja a r.hadek,h tudod setaltatni.
16 éves vagy, szedd össze magad és vidd a jelenlegi kutyát sétálni. Ha nagyon nem tudod kezelni a pórázhúzást, vegyél neki haltit.
Ha nagyon nem akarják engedni a szüleid, jövő hétvégén vedd rá őket, hogy menjetek el szombat, vasárnap sétálni a kutyával és vezesd te a kutyát. Akkor majd látni fogják, hogy komolyan gondolod és ura vagy a helyzetnek.
Engem se akartak engedni, csak én 11 voltam és őszintén bevallották, hogy félnek, hogy ránktámad egy önsétáltató kutya.
Másik: Ha nem zárkózol el az örökbefogadástól, miért akarsz most fajtatiszta kutyust? Nagyon sok kicsire növő kölyök van a menhelyeken, csak körül kell nézni kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!