Miért pitbull fajtatiszta JELLEGŰ az elnevezés?
Sziasztok!
Szeretnék majd venni egy pitbull kiskutyát és nekiálltam nézegetni őket. Főleg az érdekelt, hogy hogyan tudnék olyan picurt kiválasztani, akinek mosolygós pofija lesz felnőtt korára nem pedig az a komor, kemény arcú, aki hatalmas izomzattal rendelkezik.
És akkor láttam a hírdetésekben, hogy pitbull fajta jellegű. De ez mit jelent? Miért nem simán pitbull kölykök eladóak?
A csaladban van pitbullunk. Ahogy kihoztuk a sinterrol es mi ellatjuk,jarok vele futni,mosolyog allandoan. A fajtiszta pitek kemeny vonasuak,meg a lanyok is. Megis rengetegen jonnek oda az utcan megsi
Ogat i,h milyen edes (felnott). Rengetegen atmennek a tuloldali jardara miatta.
Levakarhatatlanok az emberek es simogatni akarjak ,szeretik.
Attol meg,h a fajtara jellemzo szeles allkapcsa es szogletes vonasai vannak,meg mosolygos,ha futsz vele gyakran,meg viszed jatszani mas kutyakkal,viszed egy csomo helyre magaddal. A boldogsag miatt mosolyognak. Nem a szuloi genallomanytol fugg.
Akkor komor az arca,ha beteg vagy szomoru(nem foglalkoztok vele stb)
Ha nem tetszenek a kemeny szogletes vonasok,akkor mas kutyat valassz.
Budapest belvarosaban elunk.
Szerintem felig fel ottet vagy 1 eveset valassz,akar menhelyrol,ha ragaszkodsz a kis vekonykas termethez. A vastag izomzatu az amstaff tipikusan. A pit vekony,mint egy
Nagyon jó dolgokat írtatok, köszönöm! Nem kifejezetten jófogást néztem csak beírtam google-be, hogy eladó pitbull.
Én szívesen fogadnék örökbe is, de csakis kölyköt. Nem mernék több éves kutyust magamhoz venni, nem merném úgy ölelgetni, harapott már meg kutya. (csak most láttam, hogy megírtam ezt de nem küldtem el :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!