Normális, hogy ennyi ideig tart?
Figyelt kérdés
A kutyám már kb. 2 hete vérzik, tüzel. (Most volt 2 éves)
A másik dolog, egy két napja észrevettem hogy kedvetlenebb, mint szokott lenni. Étvágya van, ha úgy van játszik, de nem tűnik olyannak, mint ezelőtt. Hasmenése nincs, nem hány. Hogyha holnap is gyanus lesz, elviszem az orvoshoz. Tudom látatlanban nem tudtok Ti sem okosat mondani, csak én hajlamos vagyok túlaggódni dolgokat. Lehetséges, hogy a tüzeléstől kedvtelenebb? A kan kutyánkat piszkálta ma is, úgy kell ezt érteni, hogy kellette magát.. :)
2019. nov. 21. 22:31
11/11 anonim válasza:
Igazad van kerdezo annyira szanalmas komolyan itt az emberek azt keresik hogy mibe kothetnek bele.. de komolyan egy mosolygos fejbe? Jezusom annyira gaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!