Milyen kutyád/kutyáid van/vannak?
Figyelt kérdés
Mennyi idős(ek)?
Kinti, benti vagy ki be járós kutyák?
2019. nov. 20. 18:29
21/29 Ayvonka válasza:
Van egy tacskó + ???valami??? keverék 6 éves szukám, Bori, akit elvileg miniatűrként vettek nekem 10.000 ft-ért, születésnapomra. Kinti benti, éjszaka benn alszik, nappal szinte mindig kint van, délután jön be aludni miután már szétugatta az agyát. 10000% hogy tacskó mellett van még benne valami, mivel a teste kicsit zömökebb, húsosabb, és az orra sem olyan horgos, sőt a feje is vaskosabb. Anyám csak alföldi, vagy falusi tacskónak hívja ezt a típust. De a többi tacskó tulajdonság stimmel: sértődéköny, vadássza a vakondokat, békákat, madarakat les, kotor, visítós ugatás, horkol, fingorászik, lopkod a szatyorból, zsebedből, konyhafiókból, makacs, de kajáért mindent megcsinál, mert a gyomra egy feketelyuk. Imádom. A világért semmiért el nem cserélném.
22/29 anonim válasza:
Németjuhász keverék, 6 éves.
Tacskó keverék, 4 éves.
25/29 anonim válasza:
Nekem egy simaszőrű retrievererm van, 2 éves, éjszaka kint van de ha esik vagy beszeretne jönni akkor bejöhet.
26/29 anonim válasza:
6 eves KAJ ket hete halt meg. Most egy 7 hetes Kangal(karabash)
27/29 anonim válasza:
Fekete labi, 2 éves, menhelyről fogadtuk örökbe. Bent van velünk a lakásban, de az ágyra nem jöhet fel
28/29 anonim válasza:
Egy fekete, közepes méretű (17kg) kan, 2 éves. Menhelyről fogadtuk örökbe, benti, de ha ki akar menni akkor kimehet, +napi séta, bandázás. Igazi kanapé kutyának való a drága, de csak egy ágyba mehet fel. Van jó kis saját helye is. Ezt így megszokta nagyon szépen.
29/29 anonim válasza:
Egy kicsi és egy nagy, keverékek. Éjjel bent vannak. A kicsi 5 éves 14 kg, a nagy 8 éves 34 kg. Ha zajt hallanak, éjjel is kikövetelik hogy kiengedjük őket az udvarra. A kisebbik a felbújtó, ha a nagy kint aludna az udvaron jó időben, előbb utóbb ki akar menni a kicsi is, de ha nem engedjük vissza egy idő múlva, akkor felugatja a környéket amig be nem engedjük... Télen meg rossz időben nem nagyon mennek ki, de ha már jobb az idő és valamilyen ablak nyitva van, előbb utóbb egy távoli kutyaugatásra felfigyelnek és ki akar menni valamelyik. Szerintem nyáron lesz, hogy a nagy kint alszik, a kicsi bent. Az asszony elkényeztette őket, én nem engedném annyiszor ki-be őket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!