A kutya felmehet az ágyatokra?
Ha nem, miért nem?
Én kicsit ódzkodok ettől, hogy utána én abban feküdjek, ami kutyaszőrös (tacskó, szóval annyira nem szőrös, de azért mégis...), plusz egyéb tevékenységeket végezni ruha nélkül abban az ágyban...
"Lehet, csak azok mennek fel, akiket felhívnak az ágyba?"
Amikor először feljött a kutyám az ágyba, magától tette, nem hívtam, arra ébredtem reggel, hogy ott alszik a lábamnál. Mentett kutya.
Igen. Van egy saját pokróca az ágy végében, azon szokott aludni.
Séta után lemosom a lábait és kikefélem a szőrét, ami szerencsére amúgy se nagyon hullik és így tényleg tudom minimalizálni az egész lakásban a szőrt. Kicsit tisztaságmániás vagyok, engem az egész lakásban zavarna a kutyaszőr, de ez a megoldás nekem bejött.
Nagyon zárkózott személyisége van, az elején minden érintést nehezen viselt, így mikor először kucorodott oda magától a lábamhoz teljesen elolvadtam, hogy végre hozzám bújva érzi magát biztonságban, ezt nem akartam tönkretenni, de azt se szerettem volna, hogy az egész ágyat összemászkálja, így jött a pokrócos megoldás, amit szerencsére azonnal megértett.
Kinti kutya, de nem engedem az ágyra, én azt nem szeretem.
Be bejöhet, bár nem nagyon akar.
Az se zavar, ha megnyalja a kisbabát pl, tiszta kutya atól hogy kerti, ápolva van.
De nekem az ágyba fekvés nem opciós kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!