Attól, hogy vakarózik a kutya még nem bolhás ugye?
Figyelt kérdés
Ismerösöm azt mondja bolhás a kutyám, mert látta hogy vakarózott. Naponta alig vakarózik 1-2 alkalommal. Meg egy hónapja tettem rá Front linet. És a szőrébe se láttam bolhát. Egy kutyának is viszkethet a bőre, attól még nem boblhás nem?2010. júl. 18. 13:08
1/7 anonim válasza:
Nekem is van 2 kutyám, nem bolhásak, mi Ex-potot használunk, meg rendszeresen fürdetjük, de most a nagy meleg miatt mégis vakaróznak.Hisz nekik is melegük van.
2/7 anonim válasza:
Minden kutya vakarózik,főleg ebben a melegben,befülled a bőre.Ha bolhás lenne,nem csak 1-2 alkalommal vakarózna.
Az ismerősödnek valószinűleg nincsen kutyája,ha ezt bolhásságnak véli.
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal!
Nekem is van kutyám és először én is megijedtem, de tényleg a melegtől van!
4/7 anonim válasza:
Nézd meg a szőre tövét, ha bolhás, akkor fekete pöttyök (bolha kaki) vannak a szőréhez, bőrére tapadva.
Attól még, hogy nem bolhás, ők is vakaródzhatnak.
5/7 A kérdező kommentje:
Nincs kutyája...
2010. júl. 18. 15:15
6/7 anonim válasza:
nem. te is vakarod a fejed, mégsem vagy tetves. :) egyszerűen csak viszket neki
7/7 anonim válasza:
Így van, én is megvakarom magam naponta párszor, de nem vagyok tetves. Neki is viszkethet ez, az:)
Ja, és ha a bolha csípi, akkor hirtelen odakap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!