Nagymacskafélékkel is ellenségesen viselkedne egy tacskó, vagy azt látná benne hogy cica?
Figyelt kérdés
szóval állati ösztönök közül előjönne ez az egyértelműség hogyha meglátna egy párducot, leopárdot akkor alapból félne tőle, vagy harciasabb lenne? (mert példának olyat láttam hogy a tőle nagyobb kandúrmacskát is megüldözte, pedig lehet tőle kikapott volna ha ellene fordul)2019. nov. 9. 21:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem a tacskó menekülna a macska pedig megpróbálná elkapni
2/3 anonim válasza:
A tacskó sok esetben képes nekimenni a vaddisznónak is, tehát ne várj tőle racionális viselkedést. Elképzelhető, hogy adott esetben egy nagymacskának is nekimenne. Egyede válogatja.
3/3 anonim válasza:
Ez teljesen egyedfüggő szerintem. Az egyik tacskóm egy dinoszaurusznak is nekimenne, a másik meg baráttkozik a macskákkal és meg se kergeti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!