6 hónapos a kutyusom és szinte az elejétől szobatiszta? (4 hósan hoztam el)
2x volt baleset eddig éjjel de amúgy szépen tartja.Napközben is minden oké.
Viszont újabban délután a konyhába pisil miután hazaérünk. Hiába visszük ki mondjuk 4-kor rögtön munka után,5-kor minden jelzés nélkül bepisil,aztán 6-kor megint :(
Nem értem miért csinálja ezt ha amúgy simán bírja...ötletek?
Ha csak újabban csinálja, akkor nem lehet, hogy fel van fázva?
De az is lehet, hogy kevés neki a séta.
Fiú vagy lány?
Mert a fiú kutya nem ereszti ki az összeset azonnal, hanem tartalékol a jelölgetésekre és ha csak rövid ideig vagytok kint, akkor egy része bent marad.
Ahova pisil a konyhába, azt a részt hypóval vagy Domestossal mossátok fel, hogy még véletlenül se maradjon ott szag és nagyon össze kell szidni,(még véletlenül sem megverni!) ha csinálja.
De egyébként eléggé picike még, az enyém 1 éves elmúlt, mire teljesen szobatiszta lett.
Köszönöm a választ. Elég kevés infót adtam most látom :)
Lány kutyus és napközben is kint van 2-3 óránként mert anyukámhoz átviszem reggel.De ha neki is dolga van és el kell mennie akkor is 4 órát kibír anélkül,hogy pisilne,persze amint hazaér és kiengedi rohan azonnal a kertbe.Családi házban lakunk.
Felfázáson gondolkoztam de egész nap nem csinálja csak délután ha mi is haza értünk :(
Igazad van a 6 hó még kicsi csak olyan furcsa hogy amúgy tartja,éjjel is 9 órát simán,de délután mintha fogalma se lenne semmiről :D
jajj :(
Nem tudom mi ez, az viszont tény hogy iszonyatosan félős kutya.A legkisebb zajra vagy egy erősebb rászólásra megijed. Nem tudom érte e valami kisebb korában,vagy ő volt a legkisebb az alomban és a többi bántotta. Remélem javulni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!