Melyik tápot válasszam az alábbiak közül?
Milyen kutyának? Mennyi idős?
Az Orjen az összetételben a felsoroltak között a legjobb, nem is értem amúgy ezt a listát.
A Cornilove meg a Purizon együtt még megértem, de a Royal hogy keveredett ide, arra kíváncsi lennék.
Amúgy ha nem csak a fenti márkákat nézzük, egyiket sem választanám a fentiek közül. A royal egy katasztrófa. Az Orjen, cornilove és Purizan pedig magas fehérjés táp, vagyis ha a kutya aktívan sportol, esetleg kistestű még talán. Ellenkező esetben, az Orjen árkategóriájában vannak még jó tápok amúgy sokkal olcsóbban is akár. Ha az Orjen árától nem áll ketté a füled akkor nézd meg a Belcando Mastercraft Fresh tápjait. Kiváló fehérje/zsír arány, 80% friss hús tartalom, amaránt, széles spektrumú húsválaszték. Ha mindegy az ár etess ezzel. Ma kevés jobb van ettől a piacon, de ez egyéni vélemény..
Nagyon aktív kölyök.
Folyton mozgásban van, a doki mondta, hogy erősebb táp kéne neki, mert sovány, pedig rengeteget eszik.
Most Brit Premium-ot kap.
A royal, eukanuba azért keveredett ide, mert sokan ajánlják, hogy szép tőle a kutya, stb, mégha nemis olyan magas hús meg fehérje tartalmú.
De akkor maradjunk a húsos tápoknál, akkor megnézem azt amit írtál.
Köszi, írhattok addig még és mást is ajánlhattok.
Hú, ez nagyon jó!
De sajnos nincs belőle kölyök, meg lehet kevés lenne neki a fehérjeszint.
Nyugodtan adhatod kölyöknek. A kölyök tápoknál max annyi az extra, hogy kondroitin meg glükozamin van benne, és magasabb a fehérje, ami alapvetően nem szükségszerűen jó. Annyi glükozamin meg kondroitin pedig egyik tápban sincsen ami elég lenne.
Ha magasabb fehérjét és zsírt szeretnél, magas hústartalommal akkor nézd meg még a APPLAWS termékeit. 65% szárított hús, gabonamentes. Van kölyök tápja is.
Az appalws-t most néztem, 75% a hús és a puppy large 38-20 fehérje-zsír.
De az Orijen is 38-20-as értékű, bár kicsit több hússal, de árban előbbi sokkal kedvezőbb.
Hú, most már tényleg nem tudom.
Melyik orjen?
De árban ezerszer jobban jársz az Appalwsel. Nálam nem lenne kérdés, de innentől kezdve szerintem mindegy. Mindkét táp jó ami az összetételt és minőséget illeti.
Az N&D már nagyon sok.
A Purizon hústartalomban fasorban sincs az Apllawsthez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!