A jól neveltek.
Az őrjöngő yorki, az acsargó doberman, a visszahívhatatlan "nembánt" golden retriver, a kocsikat terelő border is mind mind nagyon távol áll a "menő" kutyáktól.
Szerintem egy fegyelmezett, az igényeinek megfelelően tartott utcaivegyes ugyanolyan menő, mint egy kiváló törzskönyves harlekinfoltos kaninchen tacskó.
Menő kutya az, amelyik első szóra végrehajtja a parancsot, minden körülmények között. Akkor is hallgat a gazdára, ha szó szerint a Világ Legérdekesebb Dolga terelné el a figyelmét, és passzolnak az igényei a gazdi igényeivel.
Legyen ez a kutya csivava, golden retriever vagy staffi.
Ugye nem "menőség" alapján akarsz kutyát választani? (bocs, de sajnos ezen az oldalon általában ez van)
Ha például azt mondjuk, hogy a husky az hűűűdemenő, de a gazdi nem szeret futni vagy hosszan sétálni, és nem is túl határozott és következetes, annak a vége katasztrófa lesz.
Menő kutya, amelyik éppen megy :D
Amúgy nincs "menő kutya", mindegyik menő a maga módján :)
Úgy tudom, hogy újabban a plüss az, ami nagyon menő. Nem hullik a szőre, nem ugat, nem kakil és lehet vele villogni mások előtt.
Szerintem ilyet vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!