Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt miért csinálja? Ugye...

Ezt miért csinálja? Ugye nincs semmi gond?

Figyelt kérdés
A 4hónapos lány kiskutyám 2plüss állatommal játszik de úgy viselkedik mintha fiú lenne és szexelne! Kínos ezt így leírni de fogalmam sincs miért csinálja!Nem elég hogy kölyök de lány is ezért kizárnám hogy valóban azt "játszaná" Lehet valami betegség jele ez?Csak aki érdemben hozzá tud szólni olyan válaszoljon!köszönöm!Nem viccből írom.
2010. júl. 17. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem baj! Akár két kan kutya is csinálhatja ezt egymásnak... és persze a kislányok is. Ezzel semmi baj nincs, annyit jelent, hogy ő a főnök! Tehát a plüssök között ő a falkavezér! :)))) Aranyos kutyus lehet! :)
2010. júl. 17. 22:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Aranyos is csak mikor először megláttam,meglepődtem egy kicsit!Láttam már hasonlót de az felnőtt kutya volt és fiú:)

Akkor megnyugodtam,köszönöm a választ:)

2010. júl. 17. 22:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Kölyökkutyák azért is csinálják, mert az alomban hozzá voltak szokva, hogy a testvéreikkel is játszanak, bírkóznak stb. Semmi baj nincs vele :)
2010. júl. 17. 23:05
 4/6 anonim ***** válasza:
27%

Elég domináns a kiskutyád.

Javasolom a ivartalanítást majd.

2010. júl. 17. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is ezt csinálta, csak ő akkor tüzelt, és igen, ő domináns
2010. júl. 17. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
A hágással a dominanciáját fejezi ki. Kemény, karakán kiskutya lehet. :) Neveld következetesen, ne kényeztesd el.
2010. júl. 18. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!