Állat kínzásnak minősül-e?
az van, hogy jelenleg magyarországon senkinek sem kötelező kerítést állítania.Tehát attól, hogy az az ő kerítése még a te dolgod megakadályozni, hogy átmenjen a kutya.
Ha jól értem, a kutyád elkerített részének az egyik oldala a szomszéd kerítése volt, és azon keresztül lógott meg a kutya.
Tenni sok mindent nem tudsz, mert senki sem fog mozdulni emiatt.
Legközelebb vigyázz jobban.
Akkor is állatkínzásnak minősül!Bármennyire is felelős vagy a kerítésedért!Próbáld meg a helyi állatvédők segítségét kérni,ők jobban tudják mi a teendő.Ne hagyd annyiban a dolgot,mert akkor sosem fogod lezárni magadban ezt a szörnyűséget!
Nagyon sajnálom a kutyádat.Sajnos a labradorok szeretnek csavarogni és ezt nehéz meg akadályozni.Az én labrador keverékem képes a 2 és fél méteres kerítésre(szó szerint)felmászni és leugrani...
Nincs bizonyíték, nincs tanú arra, amikor történt. Nincs boncolási jegyzőkönyv.Innentől semmit nem tehetsz utólag.
Vagyis ismeretlen tettes ellen tehetsz feljelentést a rendőrségen. Aztán igen gyorsan le fogják zárni az ügyet ismeretlen elkövető címmel.
A következő kutyád előtt bárki dolga is a kerítés, megcsinálod. Ennyit ér egy kutya élete.
A kérdező kommentje:
kennel van a kerítés meg az ö felelősségük volna karban tartani
Már bocs, de a te kutyád ment át hozzájuk, nem? Az a te felelősséged, hogy a kutyád otthon maradjon!
Amúgy sajnálom a kutyust.
Sok-sok válaszoló: van rendelet a kerítés állításáról. Ha nem teljesíti valaki, akkor az ő hibája is, ha bárki kutyája bemegy. De ha bemegy egy kutya, akkor sincs joga agyonverni.
Szomszéd kezét sürgősen el kell törni.Hány ütés érte a kutyát? Annyi törés a kézen.
Ha rajtam múlna, akkor úgy végezné, mint a kutya, követné a családja csecsemőig bezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!