Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állat kínzásnak minősül-e?

Állat kínzásnak minősül-e?

Figyelt kérdés
A Labrador kutyám átment a szomszédunkba de a kutya egyáltalán nem harapós sőt nagyon barátságos és az ot lakok szó szerint agyonverték ez minek minősül mit tudnék tenni válaszokat köszönöm
2010. júl. 17. 18:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jah és még valami a szomszédal is ezt kéne csinálni 19:55-ős voltam
2010. júl. 17. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom a kutyádat. :( DE, akármilyen barátságos, nincs jogod engedni hogy átmenjen másokhoz! Az hogy a szomszéd buta és nem csinálja meg a kerítését, NEM ment fel téged! Ha én is azt várnám hogy a szomszéd csinálja a kerítését, már rég felcsinálta volna a kutyájuk az enyémeket. Szeri9nted logikus rá mutogatni? Ha ő nem csinálja meg akkor te csináld meg a Kutyád érdekében vagy a kutyád zárd el.
2010. júl. 17. 20:27
 13/17 anonim ***** válasza:

az van, hogy jelenleg magyarországon senkinek sem kötelező kerítést állítania.Tehát attól, hogy az az ő kerítése még a te dolgod megakadályozni, hogy átmenjen a kutya.

Ha jól értem, a kutyád elkerített részének az egyik oldala a szomszéd kerítése volt, és azon keresztül lógott meg a kutya.

Tenni sok mindent nem tudsz, mert senki sem fog mozdulni emiatt.

Legközelebb vigyázz jobban.

2010. júl. 17. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor is állatkínzásnak minősül!Bármennyire is felelős vagy a kerítésedért!Próbáld meg a helyi állatvédők segítségét kérni,ők jobban tudják mi a teendő.Ne hagyd annyiban a dolgot,mert akkor sosem fogod lezárni magadban ezt a szörnyűséget!

Nagyon sajnálom a kutyádat.Sajnos a labradorok szeretnek csavarogni és ezt nehéz meg akadályozni.Az én labrador keverékem képes a 2 és fél méteres kerítésre(szó szerint)felmászni és leugrani...

2010. júl. 17. 22:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Nincs bizonyíték, nincs tanú arra, amikor történt. Nincs boncolási jegyzőkönyv.Innentől semmit nem tehetsz utólag.

Vagyis ismeretlen tettes ellen tehetsz feljelentést a rendőrségen. Aztán igen gyorsan le fogják zárni az ügyet ismeretlen elkövető címmel.

A következő kutyád előtt bárki dolga is a kerítés, megcsinálod. Ennyit ér egy kutya élete.

2010. júl. 17. 23:23
 16/17 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

kennel van a kerítés meg az ö felelősségük volna karban tartani

Már bocs, de a te kutyád ment át hozzájuk, nem? Az a te felelősséged, hogy a kutyád otthon maradjon!

Amúgy sajnálom a kutyust.

2010. júl. 18. 11:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Sok-sok válaszoló: van rendelet a kerítés állításáról. Ha nem teljesíti valaki, akkor az ő hibája is, ha bárki kutyája bemegy. De ha bemegy egy kutya, akkor sincs joga agyonverni.

Szomszéd kezét sürgősen el kell törni.Hány ütés érte a kutyát? Annyi törés a kézen.

Ha rajtam múlna, akkor úgy végezné, mint a kutya, követné a családja csecsemőig bezárva.

2010. júl. 18. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!