Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan fűtsem fel jobban a...

Hogyan fűtsem fel jobban a kutya fekhelyét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van két kinti kutyám és észrevettem hogy remegnek. Kinti kis szobában van a fekhelyük ahol nincs semmiféle fűtés de szigetelt szoba.

Ott a padló teljesen beton. Van nekik ott egy deszka rajta 2 ruhával és egy szalmás zsákkal.

Mit rakjak nekik még hogy jobban melegedjenek.

Van ott egy ajtó a szobában de azt mindig nyitva hagyom annyira hogy kitudjanak menni.

Szerintetek mivel érjem el hogy melegebb legyen nekik ott kint?

2019. okt. 30. 23:49
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
68%
Add oda őket olyannak akik beengedik őket.
2019. nov. 1. 11:33
 32/49 A kérdező kommentje:

Már megbántam hogy kíirtam a kérdésem.

Lehetnének tőlem 100000x rosszabb helyen is. Nekem megcsak annyi a hibám hogy nem engedem be őket de még így is 20k-t akarok költeni nekik egy jó thermo fekhelyre. És azt a pénzt már 2 éve gyűjtöm magamnak ugyhogy nem szivesen költök el belőle de kutyáimért bármikor megtenném.

2019. nov. 1. 12:19
 33/49 anonim ***** válasza:
82%

Azert hadd ne boruljunk már térdre előtted azért, mert egy kis tacskót meg e másik rövidszőrű kutyát nem csak a betonon akarsz altatno télen! Miért nem próbálod te ki, hogy milyen csudás odakint aludni minisz fokokban?!

20 k-t rákölteni?! Huuuu, de nagy dolog. Elárulom nyuszikám, hogy a havi kajája csak az egyik kutyámnak 20 ezer. Ennyit erről...

2019. nov. 1. 17:21
 34/49 A kérdező kommentje:

Ott nincs minuszfok..

Szigetelt helyen vannak ahol az ajtót résnyire behajtom hogy kiférjenek.

2019. nov. 1. 23:01
 35/49 anonim ***** válasza:
52%
Aludj ott te, aztan meglatod!!!
2019. nov. 1. 23:17
 36/49 A kérdező kommentje:

Örülök neki hogy ti anyagilag vagytok olyan helyzetben hogy minél jobban eltudod kényeztetni a kutyádat. De mi nemtudjuk.

És már dolgozam rajta hogy minél jobb meleget csináljak nekik oda mert házba kizárt dolog hogy beengedjük őket a szüleim miatt.

De te ha akarod nyugodtan irhatod tovább a hülyeségeidet. :)

2019. nov. 2. 00:00
 37/49 anonim ***** válasza:
68%

Nem hülyeség. Kísérlet! Menj ki, a résnyire nyitott melléképületbe, heveredj le a betonra, aztán meglátod, milyen fasz@.

A beengedés nem kerül pénzbe. Józan ész és emberség kell hozzá, de látom, Mucsajröcsögén "jóvanazúgy" a pár kilós tacskó, hogy szenved egész télen. Szégyenek vagytok, családostul.

2019. nov. 2. 00:11
 38/49 anonim ***** válasza:
31%
Ha zárt helyen van akkor elég a termo fekhely A vízállót könnyebben tudod tisztítani de érdemes lenne az ajtóra egy kutyakijárót felszerelni és akkor nem lenne nyitva így a hideg nem tud bemenni.A szalma ill szalmazsák mindkét fekhely esetén jó nekik mert ha vizesen bemennek akkor is szárazon maradnak pillanatok alatt. Ha megtudod oldani akkor a kocka bálaszalma is segítség mert abba teljesen bele tudják fészkelni magukat de azt munkás takarítani. Te ismered jobban a lehetőségeidet és jó gazdi vagy akkor is ha nem bent vannak télen a kutyusok. Az a lényeg hogy a betonon legyen vmi szigetelés akár egy raklap vagy deszka hungarocellel és arra a fekhely v szalma v takarók v ami megoladható . HA az ajtót nyitva kell hagyni akkor a huzat miatt jó a faház de akár egy nagyobb oldalra fordított papírdoboz is amibe belefér a fekhely . A kutyaajtó felszereléséhez vszínű kell szülői segítség de olcsóbb amint a faház.
2019. nov. 2. 01:09
 39/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális választ! :)

Én arra gondoltam hogy viszek be nekik sok szalmát. Ha kell akkor naponta takarítom ha úgy van. Anyámnak felhoztam a thermo fekhelyet de azt mondta hogy megoldjuk máshogy.

Szerintem azt a thermo fekhelyet csak akkor fogom megrendelni amikor már idősebbek lesznek a kutyák.

De addig mégkapnak hungarocalt magukalá + 1 szalma zsákot és ha sikerül anyámmal megbeszélni akkor csak ugy magába szalmát is.

2019. nov. 2. 08:46
 40/49 anonim ***** válasza:
68%
Na mivan mivan? Megse lesz húszé' csiliivilli fekhely? Dejo gazda vagy...
2019. nov. 2. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!