Hogyan fűtsem fel jobban a kutya fekhelyét?
Sziasztok!
Van két kinti kutyám és észrevettem hogy remegnek. Kinti kis szobában van a fekhelyük ahol nincs semmiféle fűtés de szigetelt szoba.
Ott a padló teljesen beton. Van nekik ott egy deszka rajta 2 ruhával és egy szalmás zsákkal.
Mit rakjak nekik még hogy jobban melegedjenek.
Van ott egy ajtó a szobában de azt mindig nyitva hagyom annyira hogy kitudjanak menni.
Szerintetek mivel érjem el hogy melegebb legyen nekik ott kint?
Már megbántam hogy kíirtam a kérdésem.
Lehetnének tőlem 100000x rosszabb helyen is. Nekem megcsak annyi a hibám hogy nem engedem be őket de még így is 20k-t akarok költeni nekik egy jó thermo fekhelyre. És azt a pénzt már 2 éve gyűjtöm magamnak ugyhogy nem szivesen költök el belőle de kutyáimért bármikor megtenném.
Azert hadd ne boruljunk már térdre előtted azért, mert egy kis tacskót meg e másik rövidszőrű kutyát nem csak a betonon akarsz altatno télen! Miért nem próbálod te ki, hogy milyen csudás odakint aludni minisz fokokban?!
20 k-t rákölteni?! Huuuu, de nagy dolog. Elárulom nyuszikám, hogy a havi kajája csak az egyik kutyámnak 20 ezer. Ennyit erről...
Ott nincs minuszfok..
Szigetelt helyen vannak ahol az ajtót résnyire behajtom hogy kiférjenek.
Örülök neki hogy ti anyagilag vagytok olyan helyzetben hogy minél jobban eltudod kényeztetni a kutyádat. De mi nemtudjuk.
És már dolgozam rajta hogy minél jobb meleget csináljak nekik oda mert házba kizárt dolog hogy beengedjük őket a szüleim miatt.
De te ha akarod nyugodtan irhatod tovább a hülyeségeidet. :)
Nem hülyeség. Kísérlet! Menj ki, a résnyire nyitott melléképületbe, heveredj le a betonra, aztán meglátod, milyen fasz@.
A beengedés nem kerül pénzbe. Józan ész és emberség kell hozzá, de látom, Mucsajröcsögén "jóvanazúgy" a pár kilós tacskó, hogy szenved egész télen. Szégyenek vagytok, családostul.
Köszönöm a normális választ! :)
Én arra gondoltam hogy viszek be nekik sok szalmát. Ha kell akkor naponta takarítom ha úgy van. Anyámnak felhoztam a thermo fekhelyet de azt mondta hogy megoldjuk máshogy.
Szerintem azt a thermo fekhelyet csak akkor fogom megrendelni amikor már idősebbek lesznek a kutyák.
De addig mégkapnak hungarocalt magukalá + 1 szalma zsákot és ha sikerül anyámmal megbeszélni akkor csak ugy magába szalmát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!