Mentett kutya befogadásánál a menhely minden költséget áll?
Dehogyis, mégis miből fizesse a menhely, amikor a legtöbb alig bír fenn maradni és csak az adományokból "él"?
Ha örökbefogadsz egy kutyát onnantól a te felelősséged.
Nem, nem, nem úgy. Utcáról fogadom be a vemhes állatot. Ami nálam szül meg. Az anyajószág és mondjuk még egy két kölyök nálam marad, ilyen esetben van olyan menhely, ami állja a nagyobb költségeket teljes mértékben, mint az ivartalanítás és az oltások??
Tehát ha felveszem a kapcsolatot, segítséget kérek, akkor kifizetnek mindent, vagy csak akkor, ha be is fogadják, vagy biztosan tudni, hogy ideiglenesen vannak mentve. Vagy ha már tuti, hogy nálam marad, akkor is kifizetik?
Ha nagy szerencséd van TALÁN lesz olyan menhely ami képes befogadni pár kölyköt, de mondom talán (a legtöbb full tele van).
Anyagi támogatást nem fogsz kapni, főleg menhelytől nem...
Nem én vagyok a főszereplő, csak nem értettem hogyan lehet ilyen, illetve ha van is, egy menhelytől pénzt kérni akármilyen okok miatt?
Mert ivartalanítási akció az egy dolog, de hogy tiszta ingyen, csak hozd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!