A kutyám rengeteget ivott az este és utána nagyon sokat pisilt. Mi lehet az oka?
15kg-os kutya, nem egy nagy ivó, egy literes a tálja kb a fele szokott elfogyni egy nap, de van, hogy annyi se. Mondjuk az udvaron pocsolyákból is szokott vízhez jutni.
Tápot eszik általában, ma este főtt tarját kapott. Utána pár óra alatt megivott egy liter vizet, de még utána is "kérte". És hatalmas mennyiségeket pisil. Pár havonta elofordul egy-egy nap, hogy többet iszik és többet pisil a kelleténél de, hogy ennyit.. Ilyet még nem láttam.
A kedve jó, étvágya is van.
2 hónapja voltunk vérvételen, minden eredmény tökéletes volt. Van valami betegség ami így egyik napról a másikra jelentkezhet és ez a tünete?
Gondoltam felfázásra, de az nem jár szomjúsággal úgy tudom.
Vagy esetleg a tarjára lehet ennyire szomjas? Mert azt látom, hogy nagyon szomjas és nyilván attól pisil sokat, hogy sokat iszik
Nekem is a só jutott eszembe. Ha te sósat eszel, te is többet iszol utána.
A kutya meg főleg, sokkal kevesebb a sóigénye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!