Árt az a kutyák egészségére ha valaki rendszeresen hajnali 1-2 ig fent tartja a kutyáját mert hogy ő általában 2-3 óráig fent van?
hogyhogy nem? a kutyák alapból is korábban alszanak el mint az emberek ugy már este 10 fele már alszanak...
és ahogy az emberre is ártalmas hosszú távon ha éjszaka nagyon későn fekszik le
A kutya egy idő után megszokja, hogy a gazdi fent marad.
Attól még elvonul aludni.
hát akkor te rosszabb vagy... sokkal... egy háziállat nagy felelősség... de az hogy ilyen mértékben tartod a kutyáidat az több mint sok...
nem tudom ismered-e a REM és az NREM fázist?
a lényeg e 2 alvás fáziskor regenerálodnak az agyi sejtek, az emlékek a hosszútávúba mennek, ilyenkor termelödnek és épülnek be a hormonok vitaminok és ásványok és egyéb anyagok amik a szervezetet segítik... na meg ekkor tud a test és az agy megpihenni újratölteni... és ez a 2 fázis nem potolható nem érhető el a nappali fázissal... azért tettem fel a kérdést mivel nem vagyok kutya szakértő... viszont az emberi testetben és elmében otthon vagyok... de gondolom a kutyákkal sincs másképp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!