Budapesten állatorvos?
Nem vagyok elégedett a jelenlegi orvosunkkal, és szeretnék váltani.
A problémám: kedvesek a kutyával, és ellátják az adott problémát, de semmi mást nem tesznek. Ha szeretném hogy legalább általánosan legyen átvizsgálva a kutya (fül, súly, fogak stb.) azt külön meg kell említenem.
Első kutyám, és egyedül nevelem. Vannak “hülye kérdéseim”, amire itt nem kaptam választ, és továbbra is gondom van vele. (Etetés).
Ti kihez jártok, kit ajánlanátok, aki kölyökkutya esetén is türelmesen válaszol és segít a kezdeti időszakban?
Ki kellene tapasztalnod ,hogy neked és legfőképpen a kutyádnak melyik a jobb és úgy választani . Mert lehet ,hogy ami mas gazdiknak jó és be vállt neked lehet éppen az ellenkezője lesz ...
Egyébként bármi kérdésed van nyugodtan kérdezz
Akár itt akár privátban szívesen válaszolok a "hülye kérdéseidre " :D
#1 Igaz persze, csak azt sem tudom hol kezdjem. Sok állatorvosi rendelő van. Nem vagyunk 2 napos vendégek, oltások alkalmával járunk, de már annak is örülnék ha oltás előtt egy 2 perces átvizsgálás megtörténne alapból.
Feltehetem a kérdésem, de ez nem lesz ilyen egyszerű. Főtt ételt kap a kutyám (rendelem készen). Észrevettem hogy habzsol. A székletében is egész zöldség darabok látszódtak(édesburgonya, répa). Vettem neki evést lassító tálat, felengedtem kis vízzel a kaját, érezhetően lassabban evett a kutya, de ugyanúgy megmaradtak az emésztetlen darabok. A széklete sem mindig jó, pedig nagyon minőségi ételt kap, tele hússal.
Lehet valamire érzékeny a gyomra ezt is ki kéne tapasztalni sajna ..
Az a baj hogy lehet bármilyen minőségi a kaja ha a kutya gyomra nem úgy reagál rá . Száraz táppal etetted mióta ez van ? Ha igen mi volt a tapasztalatod ?
A főtt étel, amit kap, amint látod, nem megfelelő neki, mert nem emészti meg.
Érdemesebb csak szárazzal etetni, próbáld ki egy darabig.
A kettő kombója (táp és főtt) végképp nem jó ötlet, nem egyformán emészti, és mint látod, van is probléma belőle.
Krumplit nem adunk kutyanak,’mert nem tudja megemeszteni.
A zoldseget sarabold ossze vagy fozd szet. Azt tudja megemeszteni. En nyersen etetem a kutyakat. Tapokat soha nem adunk. Kostold meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!