Nem sokára lesz egy golden retrieverem, és le tudnátok írni hogy miket is szerezzek be és úgy körübelül mi mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2019. okt. 26. 18:51
1/9 anonim válasza:
A tenyésztő mindent elmond majd. :)
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Ajánlom a kutyás könyvek olvasgatását, sok hasznos infó van bennük, mindent megtudsz amit kezdő kutyatartóként tudnod kell :)
A tenyésztő dettó segít.
Árakat nehéz mondani, nézelődj a kisállatkereskedések weboldalain, hasonlítsd össze az árakat.
4/9 anonim válasza:
Az a táp lenne jó, amot a tenyésztő is ad. Biztos kapsz tőle egy keveset, aztán veszel ugyanolyat.
Kelleni fog: fekhely, takró, játék, hám/nyakörv, póráz, tálak, étel, valami repellens (spot-on,nyakorv). Elsőre ennyi.
40-50 ezer kb, amit felsoroltam.
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Főleg neked utolsó.
2019. okt. 27. 14:49
6/9 A kérdező kommentje:
És neked is nagyon köszi zooplusos.
2019. okt. 27. 14:50
7/9 anonim válasza:
Nemsokára. Nem pedig "nem sokára". Illetve a vesszők helyes használatát is épp ideje lenne megtanulnod. Ezt általános iskolában tanítják. Az undorító és fertelmes helyesírásod alapján gondolom -remélem- kisgyerek vagy még. Egy gyereknek nem való semmilyen kutya!
8/9 A kérdező kommentje:
Mondhatom nagyon kedves vagy utolsó. Mellesleg nem, nem vagyok kisgyerek. De te kötöszködő, lehet, hogy az vagy. Mellesleg, mit zavar téged, hogy hova teszem a vesszőt??!? Így is írhatom, nem lesz belőle semmi nagy baj
2019. okt. 28. 08:28
9/9 A kérdező kommentje:
Mellesleg már össze van írva hogy mit vegyek, csak biztos szeretnék benne lenni, hogy semmit sem hagytam ki.
2019. okt. 28. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!