Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Julius K9 hám rottweilernél...

Julius K9 hám rottweilernél mennyire válik be? Aki ilyet használt tapasztalatok?

Figyelt kérdés

#választás #rottweiler #Julius K9 hám
2019. okt. 26. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bullmasztiff om van kb egy kategória, mi is használtuk ezt a hámot de nem vált be jól néz ki és kényelmesnek is tűnt de egy idő után elszemtelenedett a kutyám mert ha el kezdte húzni a pórázt akkor már szinte élvezte azt az ellenállást amit a hám nyújt. (Jó az enyém meg kölyök volt.)Akkor át álltunk a fél fojtó nyakörvre már az első séta után visszaállt a rend. Azóta hámot csak az autóban való utazáshoz használunk mondjuk erre a célra vettem másik hámot.

Lehet az is hogy az en balf..ságom miatt nem vált be így kíváncsian várom másoknak milyen tapasztalata van.

2019. okt. 26. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
A hám kizárólag engedelmes kutyának való.
2019. okt. 26. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Rossz a kialakítása
2019. okt. 26. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hám kirándulásra,munkára jó engedelmes kutyának.

Ismerősöm nagytestű 45kg+ os kutyáinak vett hámot, a fiatalabb őrjöng más kutyákra. Múltkor nekem kellett fognom,hámban konkrétan nem tudtam megtartani elhúzott mint a szél. Na akkor a pórázból fojtót csináltam rántottam rajta vagy 2x rögtön tudta mi a rend, és érdekes láb mellett tudott jönni,amikor feszült akkor is megrántottam a pórázt helyre állt.

Én nagytestűre nem ajánlok hámot,max őrző védőzni. De ha dolog van nem lehet fegyelmezni meg semmi.

Még engedelmes kutyánál is adódhat úgy,hogy fegyelmezni,korrigálni kell. Hámban kb basz..tod. :D

Mellesleg igen amit az első írt,hogy nagyon beletudnak feküdni és ösztönzi őket a húzásra,ezért akár egy engedelmes kutya is elkanászodhat hámban.

2019. okt. 26. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a hámot nem tudom felfogni ép ésszel. A kutyát húzásra ÖSZTÖNZI!!! Azon kívül, hogy tök menő(nem, nem az) bizonyos körökben jelzem, hogy ezt is megkapja a kutyám, ezért kiváló önigazolásra, hogy jó gazdi vagyok.

Kíváló nyakörvek vannak, amivel jelzést küldhetsz a kutyának, a nem kívánatos viselkedésre, ha pedig a tőle elvárhatóan viselkedik, és zavar, hogy jajj szegény kutya( olyan nyakizma van ami megvédi), akkor széles wide, párnázott nyakörvek kaphatók tizedannyiért, mint ez az őrület amit K9-nek csúfolnak...

2019. okt. 28. 15:11
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Bár, ha ragaszkodsz a hozzá vásárolható " POLICE" tépőzáras feliratért, mert így K9+POLICE+fajtamalinoisnémetjuhászkutyát összeadjuk triplázhatod a menőségfaktort.

Hidd el aki ért hozzá, nem ajánl hámot, hacsak nem bikejöringhez, vagy a futásodnál plusz időt nyersz az ebzet húzásával, ott hasznos, de arra se jó a fent nevezett példány.

2019. okt. 28. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Kedves 5ös en csak azért vettem a hámot mert a kutyámnak probléma volt a nyakával és az orvos azt javasolta hogy használjunk hámot és nem azért mert ezzel akartam mutatni milyen jó gazdi vagyok. De amúgy mindenben egyetértek veled és a többi válaszolóval
2019. okt. 29. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lefogja a vállait, így akadályozza a mozgásban.
2019. okt. 29. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!