Ha sima tápról váltok hidegen sajtoltra akkor is fokozatosan kell?
Ugye másabb az emésztési ideje egy sima meg egy hidegen sajtoltnak.
Így nem tudom,hogy keverjem e vagy inkább ne.
Bár a mostani táp nem az igazi,mert minden 3. kakik nagyon laza,sok a puki, sok a kaki. Nem igazán vált be.
Ettől már csak jobb lehet :D
Mindíg fokozatosan kell áállni.
Ezt a más emésztési időt valaki kitalálta és tök jól hangzik de valójában baromság.
Brit care senior bárányosat kap most és Lukulus marhásra akarok.
Vmiért a Brit care család nem jön be a kutyámnak. Elsőnek nyulassal próbálkoztam, de sok sok puki és laza széklet. Pedig fokozatos volt az átállás.
Fokozatos volt a senior barányosra is, de ennél napi 4 kaki van amiből kettő tuti laza. Ez sem tetszik,mert normális volt a kakija mindig,meg sokallom a mennyiséget.
Most kipróbálnék vmi teljesen mást, kapott régebben hidegen sajtolt tápot nagyon bejött neki,csak csirkés volt és vakarózni kezdett tőle, halasat meg nem ette.
Értem , remélem beválik :)
Én most tast of the wild re szeretnék át allni remélem jót fog hozni
Az aki azt mondja hülyeség a fokozatos átállás annak vagy nincs kutyája vagy nem váltott meg tápot.
Korábban acana tápot adtam ami egy úgymond prémium minőség meg sem vált be széles lett a kutyám tőle és sok is volt a széklete ez kutyától is függ jelenleg happy dog-al etetem és elég jónak gondolom széklete kisseb és az állaga is jó. A pro plan is jó volt de egy idő után már nem akarta megenni.
A lényeg nehéz megtalálni a kutyának a megfelelő tápot de egyszer csak meglesz. Van aki egy markát “reklámoz” mert neki jó volt de egy másik kutyának nem biztos hogy ugyan olyan jó lesz.
Real Nature-el etettem 1,5 éve már,de egyszerűen szerintem rosszabb lett vagy a kutyám emésztése lett más. De elkezdett több széklete lenni és fogyott. Dupla adagot kapott és még így is fogyott a kaki mennyiségéről már nem is beszélek. Váltottam.,mert RN-ből csak a kengurusat ette, a többit nem, amit még megevett a vadisznós,attól is sok lett a kaki.
Aztán kolléganőm mondta a brit care nyulasat, átálltunk arra, de ugye már írtam, nem jött be, ahogy a bárányosa sem jelenleg.
Remélem,bízom benne,hogy Lukulus hidegen sajtolt táp már beválik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!