Tudtok mondani olyan olcsó oldalakat ahol kutyáknak lehet venni ruhát, játékot, kiegészítőket?
Aliexpress
Pórázokat rendeltem onnan és teljesen jó minőségűek voltak :)
Ruhát nem rendeltem,mert eléggé egyedi méretei vannak, szóval azt próbálás nélkül még ha olcsó is,akkor se vennék.
Nem kutyás,de mi telótokokat,karácsonyi égőket,díszeket,én fényképezőgépbe aksikat, apum a fúrógépébe is aksikat rendelt. Fülhallgató, nos elég sok mindent rendelgetünk mi onnan eddig nem csalódtunk semmiben,minőségben is jó volt,meg azt kaptuk amit rendeltünk.
Annyi a hátránya,hogy 4-6 hét mire megjönnek a cuccok, egyszer 2 hétre jött meg a fotós táskám,de azért mert más volt a szállítási útvonal. Illetve napokban rendeld meg amit szeretnél,mert tavaly mi november közepe vége fele rendelt dolgokat januárban kaptuk meg,mert Karácsonyra gondolom ott is feltorlódnak a megrendelések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!