Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek hogy ne etessék...

Mit tegyek hogy ne etessék itthon kenyérrel a kutyát?

Figyelt kérdés

Van egy 8 éves westie kutyám, aki allergiás a kenyérre és a csirkére, ami azt jelenti, hogy ha ilyemit kap begyullad a füle. Anyukám mentálisan beteg és folyamatosan adja neki a kenyeret hiába szólok rá, hogy ne tegye. Múltkor szépen elmagyaráztam neki, úgy tűnt meg is értette, de ma megint kenyeret adott neki. Ilyenkor nem tudom elvenni sem a kutyától, mert harap, vagy elviszi a sarokpad alá és onnan lehetetlen már kiszedni nem hogy a kenyeret, hanem őt magát is. Már gondoltam arra is, hogy amíg suliban vagyok (kb 5 óra) bezárom a szobámba. Reggel levinném meg ha hazajövök, lehet ez állat kínzásnak hangzik, de szerintem az rosszabb, hogy nem tud egyszerűen kigyógyulni szegény kutya a fülgyulladásából. Hiába viszem orvoshoz hetente, veszek neki hypoallergén tápot, ha valaki folyamatosan csak ellene tesz. Szerintetek mit kéne tenni, vagy mit tennétek a helyembe, ha a békés beszélgetés a problémás alannyal nem segít? Előre is köszönöm a válaszokat!

19/L

2019. okt. 23. 11:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A kutyanevelés alfája, hogy bármikor elveheted tőle a kaját. Csak hát gondolom, 11 voltál, amikor kaptad a kutyust, és akkor még nem nagyon tudtál bánni vele.
2019. okt. 25. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!