Tényleg ennyibe kerül egy kutyafotózás?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem csak kutyafotózásra hanem portré fotózásra is gondolok. Neten utánanéztem valami csomagok vannak 30.000 Ft-ért. Én csak egy alkalommal szeretnék és akkor se 50-100 képet. Nem értem. Tényleg ennyibe kerülne? És egy alkalommal mondjuk max. Fél órás fotózás mennyibe kerülne? Nincs fényképezőgépem, de amik szép képet csinálnak azok is 200.000 körül vannak. Valaki segítsen, nem értem ezt az egészet!2019. okt. 21. 16:05
11/14 anonim válasza:
Csak mert van egy fotózásra képes eszközöd, még nem fogsz tudni fotózni. Egy igazi FOTÓST nem az eszköz tesz azzá, egy ügyetlen amatőr drága cuccal sem tud jó képeket készíteni. Van, akinek kellenek a profibb képek, ha ért hozzá, megcsinálja, ha nem ért hozzá, fizet valakinek, aki megcsinálja. Hála a közösségi oldalaknak jól lehet látni, mennyien fotóznak gyatra minőségben.
12/14 anonim válasza:
Igen, itt jön a képbe, hogy van egy alsó kategóriás fényképezőgéppel egy árba tartozó telefonja a kisfiúnak, és mindjárt profi fotósnak képzeli magát.
Nem, pistike, nem leszel profi fotós egy telefonnal. A profi fotósnak csak a gépe ér két-háromszor annyit, mint az almás telefonod, az objektívekről nem is beszélve.
És a tudás: mondd, milyen expozícióval, dolgoznál, milyen szűrőt használnál természetes fénynél, neonvilágításnál, stb? Ja, azt se tudod, ezek mit jelentenek, de neked ájfón nyócad van, te vagy a profi, ugye? Nem, pistike, nem vagy az. És egy telefonnal soha nem is leszel.
13/14 A kérdező kommentje:
Jó jó, elnézést a tudatlanságomért! És köszönöm az összes választ, nyilván nem tudtam hogy ennyi mindennel jár! Szép napot nektek! :)
2019. okt. 23. 08:57
14/14 anonim válasza:
Nálunk gazda- és kutyafüggő, illetve, hogy helyszínre kell-e menni, s milyen képek kellenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!