Ha a kutyának kizáródott a sérve, mennyi időt lehet várni a műtétig?
Figyelt kérdés
Mennyi ideje van,amég el nem pusztul?2010. júl. 16. 18:47
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,megnyugtattál:)
2010. júl. 16. 22:55
12/17 Akiteki válasza:
Az hogy kizáródik, azt jelenti, hogy úgy becsípődött, megtekeredett, hogy a belekben nem tud továbbhaladni az anyag.
Ha csak ott lóg, az még nem kizáródás.
Tegnapelőtt voltam az állatorvosnál, pont előttem volt egy ilyen kutyus és neki magyarázta a doki.
13/17 A kérdező kommentje:
Okés én elhiszem,csak nekem 2 hónapos korában maga az orvos mondta,hogy kizáródott,azaz nem tudja visszanyomni. Nála ezt jelenti a kizáródás:) Én erre gondoltam. Remélem így érthetőbb volt.
2010. júl. 17. 14:41
14/17 Akiteki válasza:
Igen, így értem.
De minél előbb meg kell csináltatni így is, mert bármikor előfordulhat, hogy a kilógó belek megtekerednek vagy beleakadnak valamibe és akkor sokkal nagyobb a baj, mint egy kis műtéttel. Megkérdeztem az orvosomat, nála 5-6 ezer forint egy ilyen műtét, nem egy nagy összeg.
15/17 A kérdező kommentje:
Nekünk 17000 ft volt a műtét,olcsóbban egyik orvos sem dolgozik a környéken.
2010. júl. 19. 14:10
16/17 anonim válasza:
Nekem is 16.200 ft volt + másnap láz és fájdalom csillapító mert belázasodott 2400ft. varratszedéskor ami tegnap volt nem kértek pénzt!
Amúgy hogy van a kutyus?:)
17/17 A kérdező kommentje:
Este az enyém belázasodott,remegett,és felkelni sem bírt,gyógyszerezni nem akartam,inkább hideg vízzel borogattam,és attól lement a láza. Mára szerencsére kutya baja:D Már játszani is van kedve:)
2010. júl. 20. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!