A kau-t (kaukázusi juhász) tényleg használják harcikutyának? Videót láttam róla, és nem akartam elhinni. Igaz, hogy egy fékezhetetlen vad kutya, aki mindenkire és mindenre gondolkodás nélkül támad?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 17:21
11/15 Tinusy válasza:
Hát az nem normális aki azt írta hogy mindenre minedkire támad! Nekem kaum van és meg kell mondjam hogy ennél barátságosabb jószágot még nem láttam max. agyonnyal. A gazdától függ az egész. Ahogy néha az embereknél is attól függ hoyg milyenek hogy mit neveltek bele.
12/15 A kérdező kommentje:
Igazad lehet utolsó.:)
2010. júl. 28. 23:25
13/15 anonim válasza:
Rokonomnak az van. Az idegeneket simán szétszedné de jó nevelés kell neki és ennyi az egész. Én évente csak néhányszor járok hozzájuk de ha már a kapun kívülről megérzi hogy én vagyok akkor már nem is ugat és nagyon szelíd is. Viszont az idegenekre elég veszélyes de mint mondtam ha jól van nevelve rászól a gazda és el van intézve, nem kell tőle tartani mert azt megérzi és a félelmet nem tudja mire vélni ő is támadni fog védekezésből.
14/15 A kérdező kommentje:
Ez milyen igaz.
2010. júl. 30. 15:59
15/15 anonim válasza:
Nekem 5 éves kaukázusi kanom van.Az,hogy kezelhetetlen és agresszív egyáltalán nemigaz.A gyerekeket imádja, az én kutyámat a szomszéd gyerekek állandoan "nyúzzák" :)ráfekszenek a hátára, birkóznak vele stb..olyan figyelmes és gyengéd velük szemben..még soha egy durvább mozdulatot nemláttam tőle.Nyalogatja őket, puszilgatja..nagyon aranyos. Viszont az idegeneket nemtűri ez igaz...a tv szerelő este bejött csengetés nélkül és letépte róla a gatyát. De nem harapta meg !!!!Addig fogta a nadrágszárat amíg kinem mentünk..akkor elengedte és elment aludni:)Télen szánkózunk vele mert iszonyatos ereje van és lekell fárasztani.csupaizom..közel 60 kilós kutya..de az TÉVHIT hogy kezelhetetlen!!! egy igazi kis bohóc:)nagyon vicces mutatványokra képes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!