Segítség! 4hónapos mudi keverékem egy ideje a kajáját betegesen félti. Valaki?
Figyelt kérdés
Megvan arra taníva hogy csak akkor mehet az ételhez ha azt mondom a tied! De ha oda nyúlok morog,vicsorít'harap.. És ha megharap nem engedi el a kezemet... Többször volt már hogy üres tányért el akartam venni és megharapott.. Több módszerrel be próbálkoztam de nem megy.. Ugyan úgy harap... Valaki ötlet mit tegyek?2019. okt. 15. 21:13
21/22 anonim válasza:
Szerintem ez egy fejlődési szakasz amint szinte minden kiskutya és kismacska végigmegy. Nekem legalábbis eddig mindegyik állatomnál előfrodult. Ha hagyod akkor ez nagykorában is így fog maradni, és akkor már veszélyes is lesz. Ha nem hagyod akkor viszont ne várj változást egyhamar, kitartónak kell lenni. Én őszintén szólva a megfélemlítést választottam a mudijaimmal amikor kicsik voltak. Nem tapasztalom, hogy emiatt ne biznának bennem.
22/22 A kérdező kommentje:
Mostanában meg ha oda nyúlok ugye harap,vicsorog,morog de utána be bújik a házába és ott is vicsorog morog harap.. és mikor ki húzom onnan fél vagy nem tudm olyan hogy tudja hogy nem lehet olyat... és utána hátra fektetem és úgy tartom az megoldás?
2019. okt. 26. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!