Milyen fajta lehet ez a kutya? És télen lehet e kinn tartani?
Hát egy ismeretlen kutyát én biztos nem zártam volna be a lakásomba. Nem is értem, hogy gondoltad.
Hát ha nagytermetű akkor akkor valszeg semmi baja nem lesz a hidegben, egyébként most még végképp nincs hideg szoval siman hagyhattad volna az udvaron.
A legtöbb kutya kibirja a hidegben a fázósabbnak szigetelt ól kell de gondolom nem egy csivaváról beszélsz szoval szeritem oke lesz.
A kérdesdre pedig nemigen lehet választ adni, hogy milyen kutya ez... az alapjan amit leirtal kb minden kutya hajlamos ragni. Esetleg ha raknál egy képet de szerintem keverék lesz.
Még azt sem írtad le milyen szőrű (rövid, hosszú)...
Így nem lehet erre válaszolni.
Én a tacskóm házába a padlószőnyeg alá 12V-os fűtőfóliát tettem, 0-fok alatt bekapcsolom. A háza bejáratára lengő lábtörlőt szereltem. Alig lehet előcsalogatni ha hideg van.
Amikor az én kutyám ette a vakolatot, csonterősítő tablettát kapott, ezután abbahagyta a fal vakarászást.
Tacskó kint... köpd le magad!
Persze h nem jön ki te eccerű, meg is fagyna csórikám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!