Melyik kutya fajta a jobb házörző:tacskó vagy német juhász?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 21:05
11/21 anonim válasza:
Nálunk van egy tacsi és egy roti, együtt a két kutya a legjobb házörző :-)
Aki azt írta, hogy a tacskó ronda is, annak üzenem, hogy ízlésen ne állj neki vitatkozni. Lehet, hogy valakinek te vagy ronda.
12/21 A kérdező kommentje:
Hát ez igaz!
2010. júl. 15. 21:42
13/21 Akiteki válasza:
Régen egy szomszédunknak volt egy nagytestű (már nem tudom milyen, lehet hogy keverék) kutyája és egy tacsija.
Ki volt írva a kapura, hogy "Vigyázz! A kutya harap." Mindenki félve oldalazott el a jámbor nagy kutyától, közben a tacsi hátulról odaosont és jól bokánharapta. :))
14/21 anonim válasza:
a tacskó szerintem is nagyon ronda
15/21 A kérdező kommentje:
Hé ilyet ne írjunk már mást meg fogsz sérteni!!!!!
2010. júl. 16. 08:44
16/21 anonim válasza:
21:32 vagyok.
Szerintem meg nagyon aranyos kutya a tacskó!Én ezt gondolom,na és?Ez kinek a véleményén változtat?A kérdés nem az volt,hogy szerinted ronda e a tacskó,hanem,hogy melyik a jobb házőrző!
17/21 A kérdező kommentje:
10:17 vagyok de tényleg nem kapcsolódik a kérdés hez!!!!!
2010. júl. 16. 09:00
18/21 anonim válasza:
A német juhász -valljuk meg- tekintélyt parancsolóbb, a tacskó viszont sokkal jobb jelzőkutya.
19/21 anonim válasza:
20/21 anonim válasza:
most mit csináljak ezekkel a képekkel? nem gondolod, hogy láttam már tacskót? valószínűleg azért van róla véleményem, mert láttam már. ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!