Kuvasz, Komondor, Puli, Pumi, Mudi, Vizsla, Erdélyi Kopó, Magyar Agár, Sinka, Májzli, Kalibakutya, Zsemlesárga Erdélyi kopó, Rövidlábú Erdélyi Kopó?
Figyelt kérdés
Vannak más az FCI által nem elismert magyar kutyafajták?Ha igen tudnátok mondani párat?2019. szept. 29. 21:13
1/12 anonim válasza:
Van egy terrier, de nem jut eszembe most a neve. Utánanézek.
3/12 anonim válasza:
Kuvasz, Komondor, Puli, Pumi, Mudi, Magyar vizsla, drót szőrű magyar vizsla, Erdélyi Kopó, Magyar Agár ezek elfogadott fajták.
Elvileg próbálkoznak egy új fajta kialakításával, már van is egy F1es alom. Göllei babos terrier (szerintem erre gondolt az #1es) de ez még közel sem önálló fajta.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi!Csak mert az iskolában kiselőadást készítek:Hány magyar „fajta" van igazából?
2019. szept. 29. 21:58
5/12 anonim válasza:
Ez elsősorban egyébként munkakutya, vaddisznó vadász kutya lenne
6/12 anonim válasza:
Első válaszoló! A magyar babos terrierre gondolsz?
8/12 anonim válasza:
Itt olvashatsz róla bővebben :)
9/12 anonim válasza:
Nekem mudim van, úgyhogy ezek a kis babosak tetszenek :)
10/12 anonim válasza:
Van egy új kutyafajta is. Sinka. Keress rá a neten, szerintem előrehaladottabb mint a babos terrier.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!