Férges a kiskutyám?
Sziasztok
A kiskutyamat most hoztuk el par napja es arra gyanakszunk hogy férhes szegény
Tünetei:
Étvágytalan
Megy a hasa
Sokkal tobbet alszik mint szokott
Azt olvastam hogy ez a galandfereg lehet szerintetek? Akitol vettuk o is ezt mondta es ad ra gyogyszert holnap. Hetfon megyunk orvoshoz egyebkent
Csak egy erősebb féreghajtó gyógyszert és nem tudom elvinni orvoshoz csak holnap
A kutyamnak eddig semmi baja nem volt ez a 2. Napja hogy ilyen :)
Oltasai megvannak? Kaptál oltási konyvet (benne a fereghajtasok feltuntetesevel?
Parvo?
Kombinált?
Nem féreg lesz az. Ha durvan ferges (ami már komoly tüneteket okoz) az simán látszik az ürülékben.
Miután elhoztad latta doki? Nekem elhozatal utan, masnap elso utam az allatorvoshoz vezetett.
A kiskutyád még kölyök. Galandféregnek ideje nem volt még kifejlődnie. Akitől vettétek, egy sarlatán. Legalább azt kérdezd meg tőle, féreghajtás mikor és hányszor volt a kutyánál. Nem eszik, levert, hasmenése van, ezek sokféle betegségre utalhatnak.
Első sorban Giardia lehet. Azt meg nem oldja meg a galandféreg elleni gyógyszer.
Hasmenős, levert kis kölyökkel igen gyorsan orvoshoz kellene menni, mert kiszárad.
Igen van oltási könyve az első két oltását megkapta és 2 hetente volt féreghajtva
Megkapta azt a gyógyszert és azóta evett meg a kedve is jó
A kakija kicsit így összeállt de kicsit nyálkás darabok vannak benne amik feheresek ez mi?
Es mi az a giarda?
Milyen gyógyszert kapott?
A Giardiára rá lehet keresni a neten. Mostanában ismét terjedőben van a tenyésztők körében.
Procox belső szuszpenzió kutyáknak
Ezt kapott ma a tenyesztotol
Azóta ilyen kid feher rostszeru pontokat kakil
Es a kedve is jo
Meg evett rendesen
Ez fereg lehetett akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!