Szobakutyák milyen hidegben fáznak kint?
Mit értesz szobakutya alatt?
Az én tacskó keverékem egyébként a házban 20 foknál már fázik, pedig a kanapén pokrócon összegömbölyödve szokott aludni. Ilyenkor már ruhát kell ráadni ha egyedül van otthon. Ha valaki van otthon akkor úgyis jön-megy vele vagy ha fázik akkor hozzánkbújik.
Bolognese.
Nincs megnyírva most.
Most olyan 15 fok van kint.
Nem, nem fázik egy kutya sem 15 fokban.
De ezt már előttem is leírták, nem tudom mit nem lehet ezen érteni és lepontozni...
Nekem egy közepes, de rövid szőrű kutyám van. Ő nappal többnyire az udvaron van, de este bent alszik az előszobában. Tapasztalataim szerint, ő olyan +10 fok körül már elkezd fázni. +5 fok alatt, meg már szinte csak a dolga elvégzése miatt hajlandó elmozdulni a helyéről.
De, amúgy ez a mérettől és a bundája hosszától és tömöttségétől is függ. Egy kicsi kutya sokkal hamarabb kezd el fázni, mint egy nagy, a rövid szőrű, mint egy hosszú stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!