Szerintetek ez normális gazdi viselkedés a kutyafuttatóban?
Ezek nem normalisak. Szinte az osszes kutyaiskola hulyesegeket tanit vagy tulfegyelmezi a kutyakat es emiatt lesznek felosek gorcsosek. Elrontjak a kutyskat. Rengeteg ilyet latok. Nagxon frlos a kutyaja es tukor kutyaiskolaba jart!!!!!!
Teljesen normalis a birkozas es a masikra maszas es akaszkodas.
Ne vidd be ilyen agybeteg dmberek koze a kutyad!!!! Meg elrontjak az egeszseges lelku kutyadat!!!
Nagy uzlet van nekik abban,h agresszivva teszik a kutyskat,akiket hosszas draga terapiara is elkuldhetnek.... undorito,h a kutyaoktatok mindent megtesznek a penzert es sok ember dletet megkeseritik meg a kutyaet is.
Jol neznenk ki,ha en ujra jarnek bjj-re (foldharc,birkozas jellegu sport) es vki megtiltana. A kutya is jol izmosodik a birkozastol.
Egy kutyagazdi
Ne menj ilyen emberek közé. Én azt gondolom erről a módszerről, hogy sokkal egyszerűbb egy kutyát kavicsos flakonnal kondicionálni a tiltásra, mint megtanulni együttműködni a kutyával, felismerni a jelzéseit, és akkor közbelépni, amikor szükséges.
Na, ezt sokkal nehezebb megtanítani, van, hogy nem is lehet, mert az ember nem képes elsajátítani.
Tehát kidolgoznak egy lehető legegyszerűbb módszert, amitől a kutya "működni fog". Az már nem érdekli őket, hogy a kutya mennyire érzi jól magát így.
Félreértés ne essék, nem a tiltással, a fegyelmezéssel, a szabályok felállításával van bajom, hanem azzal, amikor már a kutya nem is lehet kutya, hanem egy embernek megfelelő robot.
Micsodaaaa??? Miert szagolhatnak csak 3 mp-ig? Mi ez a hülyeség? Ezt meséld már el, hogy milyen indokkal mondjak ezt a nagy eszes tükrösök.
Amugy ez egy hulyeseg! A tukor modszer egy szar, megfelelmlitessel tanitanak. Manapsag a pozitiv megerositesen alapulo kikepzesi mod szerencsere az elterjedt, ami sokkal jobb. :)
Hát, úgy értem, hogy a kutyák egymás seggét szerintük 3 másodpercnél hosszabban nem szagolhatják. Olyankor megy a tiltás, és ha tovább szagol a kutya, akkor nyakörvnél fogva elrángatják. Amikor rákérdeztem, az volt a válasz, hogy a kutyának olyan jó a szaglása, hogy az oktató szerint ennyi idő bőven elég nekik az információhoz, a többi csak negatív dolgokat válthat ki.
Én annyit mondtam nekik, hogy szerintem a kutyák lekommunikálják egymás közt ezeket a dolgokat, nem feltétlenül kell mindenhez emberi beavatkozás.
Egyébként elég kellemetlen, hogy akárhányszor bementem hozzájuk, folyamatosan erőltették rám a módszereiket, és amikor látták, hogy én nem hajlok ezekre, célzatosan elkezdték hangosan mondogatni, hogy némelyik embernek egyszerűen nem lenne szabad kutyát tartania. Hát ez volt az, amikor utoljára bementem hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!