Ugye ettől nem lesz semmi baja a kutyusnak?
Nagy a hűség,és szegény 8 hós labradorom nagyon szenved.
A lányom kitalálta,hogy naponta egyszer kétszer a slaggal lelocsolja a kutyust.
A kutya nagyon élvezi,és le is hűl tőle,de ugye nem fog megfázni?
reméljük csak nem :) de ha a kutya élvezi nem lehet nagy baj belőle:P
Jó kutyázást további sok-sok éven keresztül (1 kutya nélküli:( , kutyabarát)
Ilyen melegben nem tartom valószínűnek, hogy megfázna, főleg úgy, hogy a csapból jövő víz sem jeges :)
Én is próbálkoztam ilyenekkel, de az én kutyám valahogy nem bírja a locsolást, pedig ő is nagyon szenved, folyton liheg:)
Örülök,hogy nem lesz semmi baja:)
Labradorom nagyon élvezi a vizet,esténként a kertet is alig lehet meglocsolni,mert folyton odajön,és ugrál összevissza.
Tíz éves volt a kutyám amikor elpusztult május végén :(.
Tíz éven keresztül mindig locsolgattuk mikor meleg volt, este nem lehetett locsolni tőle mert mindig odaugrált, harapdálta a vizet végig.
Egyébként az is jó megoldás ha valami nagyobb lavórt vagy teknőt/kádat kiraksz neki, és amikor nem locsolod, valamennyire ott is lehűtheti magát.
Hátha nem jéghideg kútvízzel locsoljátok, akkor nem lesz semmi baja.
Kánikulában is lehet tüdőgyulladást kapni a hirtelen bevitt nagyon hideg dolgoktól.
A gyerekkád vagy lavór tényleg jó ötlet, abban fel is melegszik a víz langyosra.
Még 40 fokban is a strandokon 18-22C-os a víz a medencékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!