Mudi mennyire tanulékony, mennyire szeret tanulni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy sportkutyát.A mudi tetszett meg nagyon.Imádok kutyákat tanítani és túrázni.Can egy Yorki kutyája anyunak.Aki nagyon szeret tanulni.Sikerült már táncolni tanítani is😂.A mudi mennyire tanulékony?2019. szept. 11. 21:18
1/3 anonim válasza:
Az enyém mudi keverék. Hihetetlen okos, nagyon gyorsan tanult. 3 hónaposan jött hozzánk, már akkor látszott rajta, hogy okos lesz. Merem állítani okosabb, ügyesebb, mint némelyik kutyaiskolás kutya! Hát írhatnék történeteket, de hosszú lenne. Nagyon szeret tanulni, a szeme állandóan rajtam van, követ minden hová, el se tudnám veszíteni. Az is igaz, ő is szeret tanítani minket, arra amit ő szeretne. Anyukámat remekül betanította, hogy ugatásra kapjon falatot. Ja igen, be nem áll a szája, nagy dumás, hangos. Imádom. Szerelmem.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Nekem abból sem lenne bajom ha nem túl okos,mert a mi yorkink hülyébb mint a föld😂De táncolni virsli falatokkal 1 hét alatt ropta a rasputinra😂Szeretem a kihívásokat.De akkor úgy tűnik ez nem lesz az
2019. szept. 11. 22:29
3/3 anonim válasza:
Nagyon okos kutya. 10 éves a mudi kanom. Szeret tanulni, élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!