A kutyám elvágta a tappancsat, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Tegnap óta nem bír ralépni. Nem vérzet neki de olyan 3 mm a vágás és 1 cm széles. Lefertotlenitettem betadinnal. Raktam rá kötest, de amint kiteszem a lábam már le is szedi.Nem láttam a seben semmit. Csak az a fura hogy nem is vérzet és hogy nem bírja le rakni. Vágta már meg a tappancsat és vérzet, de akkor le bírta rakni.2019. szept. 11. 09:56
2/7 anonim válasza:
Vagy inkább mutasd meg állatorvosnak.
3/7 anonim válasza:
Tiszta a seb? Nincs benne semmilyen idegen test? (befúródott tövis, homok, üvegszilánk, ilyesmi)
Mosd ki alaposan. Betadinnal kezelheted, de vigyázz hogy ne nyalja le.
De az a legtutibb megoldás, ha elviszed dokihoz. Ilyen "apró-cseprő" problémával is fogadnak :)
És szakszerű ellátást kap a kutyus.
4/7 anonim válasza:
Ha nem bír rálépni, akkor valszeg bele került valami, amit mielőbb ki kell szedni onnan.
5/7 A kérdező kommentje:
El vittük orvoshoz. Azt mondta ízületi gyulladás. Meg húzta a lábát.
Kapot szurit és gyógyszert. Már jobban van.
2019. szept. 11. 16:44
6/7 anonim válasza:
Csak tanácsként. Ha a gyógyszer-szuri után újra kímélni fogja a lábát, akkor az nem ízületi gyulladás. Ebben az esetben ortopédiában jártas dokihoz vidd a kutyát.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát már 1 hete kapja a gyógyszert, ma fogyott el az utolsó. Eddig minden rendben van. Minden a régi. Holnaptól kíváncsi vagyok mi lesz..
Köszönöm a válaszokat.
2019. szept. 17. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!