A "Jófogáson" miért nem fogadják el a kutyahirdetésem?
Figyelt kérdés
Fajtatiszta törzskönyves kiskutyáim vannak, és nem jelentetik meg. Azt írja vissza, hogy kevés a szöveg. Már egész hosszú szöveget írtam. Nem lehet velük felvenni a kapcsolatot.2019. szept. 6. 23:14
1/15 anonim válasza:
Ha tenyeszto vagy, szerintem ne a jofogason hirdess.
2/15 anonim válasza:
Pár hónapja megszigorították a sok szapi miatt a kutyák hírdetését jófogáson, bár sajnos megvannak a kiskapuk. Ha meg tényleg tenyésztő vagy akkor nagyon nem értem miért akarsz a jófogáson hírdetni...
3/15 A kérdező kommentje:
A facebookról nem lehet eladni. Érdekes, mert van akiknek elfogadják a hirdetését, pedig nem is törzskönyvesek a kutyáik. Mi alapján szelektálnak? Aki beírja, hogy fajta jellegű, azoknak megjelenik. Ha beírom, akkor meg azt hiszik, hogy keverékek a kutyusok.
2019. szept. 7. 00:41
4/15 anonim válasza:
Mondjuk ne Jófogáson hirdess...
5/15 A kérdező kommentje:
Most azt válaszolták mivel ugyan az a háttér, hogy ugyan azt a kutyát hirdetem. Az egy tavaszi 3-as alom volt, most meg egy kiskutya született. Ezért megtagadhatják a hirdetés feladását? Mivel fajkutya, így hasonlóság van valamennyi.
2019. szept. 7. 11:47
6/15 anonim válasza:
Szerintem meg is érdemled. Nem szeretem az ilyen embereket akik csak a pénzt látják a kutyákban. Sehol senkinek nem engedném hogy hirdessen ilyesmit. Nevelje fel és gondoskodjon róla ha már fiaztatni tudja. Uncsim is ezt csinálja sajnálom is szegény kutyáját hogy egy évbe 3x fial.
7/15 anonim válasza:
Milyen elvek alapján tenyésztesz? Milyen eredményeket tudsz felmutatni a kutyáiddal? Tartod a kapcsolatot kutyás szakemberekkel?
8/15 A kérdező kommentje:
34 éve tenyésztek egy bizonyos fajtát, és sok kiváló eredményt értünk már el kiállításon. Nem értem milyen szakemberre gondolsz?
2019. szept. 8. 00:21
9/15 anonim válasza:
34 éves tapasztalattal nem bírsz eladni egy kiskutyát csak jófogáson. Hát jó...
10/15 anonim válasza:
A jó tenyésztők kutyáira előjegyzés szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!