Normális, hogy ennyit wc-zik?
Az evés megmozgatja a beleit, normális, amennyiben egyébként rendben van végtermék (tehát nincs pl. hasmenése).
Evés után eszerint le kell vinni ismét.
Mivel eteted? Hanyszor kap enni egy nap?
Hanyszor kakil egy nap?
Nalunk volt olyan, hogy napi 2x-i etetes mellett napi kb 7x-8x kakilt.. tapot valtottam, visszaallt napi 2 kakira :D
Tul sok volt a krumpli mennyisege a szaraz tapban, nekunk emiatt volt.
Köszönöm a választ.
2x eszik egy nap és inkább mindenből a csirkéset adom neki,mert az a kedvence.Nem tudom ez befolyásolja e? Száraz és nedves tápot is kap. Chappi a száraz és Pedigree illetve olcsóbb (Scoty)a nedves . Estére szokott kapni egy rágócsontot is.Napi 5x kakál.Kicsit sokallom :D
3-as vagyok.
Szerintem is eleg rossz minosegu kajat ezek, amiket adsz neki.. :( ezert kakil ennyit. A napi 5 eleg sok..
Mindenkeppen valtsal, de ne feltetlenul a legdragabbat vedd, nem mindig az a jobb, nezd meg az osszetevoket, hogy mibol mennyi van benne.
Ha a kap ragocsontot is, akkor a tap mennyiseget viszont csokkenteni kell. Bar attol is fugg, milyen csont.
Mi a Fressnapfban szoktunk vasarolni, most epp a Buddy's Cuisine marhahusos szaraztapjat kapja, nincs benne semmi gabona meg adalek. Szereti :)
Nedveset egyaltalan nem adok neki, az allatorvosom szerint nem jo a kutyaknak. O egyebkent a nyershusos etetest preferalna, csak en ezt egyelore nem tudom itthon kivitelezni.
Köszönöm a válaszokat. Az egyik legdrágább táppal kezdtem és nem ette/eszi meg. Kéretik nem ítélkezni. A hasznos válaszokat pedig (ami nem merül ki abban hogy szart adsz neki) köszönöm szépen :)
Tanácsért jöttem és szerencsére volt aki tudott is adni. ;)
(3-as, 6-os vagyok.)
Az egyféle etetést annyival kiegészíteném, hogy pl a mienk olyan, hogy 1-2 hónap után megunja, ha ugyanazt kapja mindig, és egyszerűen nem eszi meg. Akkor sem, ha nem adok neki mást.
Ilyenkor szoktunk venni neki ugyanabból a márkából más ízűt, és akkor megint boldogan eszi megint egy darabig. :D Amikor pedig ezt is megunja, újra megeszi, amit korábban megunt :D
A kutyák is igénylik azért a változatos étrendet.
Sok sikert kívánok a kiskutyushoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!