Mi a véleményetek a Pepsi névről kutyának?
Figyelt kérdés
2019. szept. 2. 00:46
11/17 anonim válasza:
Szerintem hülyeség kóla márkanevet adni egy kutyának.
12/17 anonim válasza:
Gáz lesz hívogatni, hogy "Pepsiii", de egyébként ha neked tetszik, akkor nevezd el így.
13/17 anonim válasza:
Hallottam ilyen nevű kutyáról már.
Szerintem nagyon cuki és aranyos.
15/17 anonim válasza:
Az én fekete mudim Pepsi.
A színe miatt kapta. Illik rá, érti, i-re végződő egyszerű, de különlegesebb név, mint a Rigó meg a Kormi.
16/17 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, de inkább pl lehet, hogy Pedronak hívnám, mert azt én pl nem kötném márkához; tehát ilyen márkanevet nemigazán adnék; de egyébként ha neekd ez tetszik, meg illene is rá, akkor okés, nem ütköznék meg rajta, gondolom rendben van.
17/17 anonim válasza:
*Na jó, várj, átgondoltam, ha én egy kutya lennék, nem igazán tetszene, ha Pepsinek hívnának. Még akkor se, ha nem tudnám a jelentését. Se, ha tudnám. Szóval inkább mégis arra hajlanék, hogy a Pepsit inkbáb tutira nem adnám. De mondjuk ha más nevezi így, akkor nemtok vele mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!